Palvelut

Myyntipalvelumme palvelee arkisin ma-pe klo 8.00-18.00 ja la 9.00-14.00
Puhelin: 02-2752 050
Sähköposti: myynti@sarokas.fi
Jos haluat palvelua omalta henkilökohtaiselta myyjältäsi, katso tarkemmat numerot ja osoitteet yhteystietosivuiltamme.

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelumme tarjoaa henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua rakennusalalla pitkään toimineiden ammattilaisten avulla.  Myyntipalvelusta saat apua oikeiden materiaalien valinnassa ja tuotteiden tilaamisessa. Tarjoamme myös teknistä tukea ostamillesi tuotteille tai niille, joita olet vasta ostamassa ja haluat tietää soveltuuko tuote juuri sinun tarpeisiin ja vaatimuksiin. Myyjiltämme saat apua myös kaikissa muissakin rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa, joihin olet saattanut projektisi kanssa törmätä. Meille asiasi on aina tärkeä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä - me autamme mielellämme!

Meistä on erittäin tärkeää, että voimme tarjota verkkokaupan ja sähköisen asiakaspalvelumme lisäksi myös aitoa oikeaa ja perinteikästä asiakaspalvelua tukemaan myyntiämme. Olemme panostaneet asiakaspalvelun laatuun ja vaalimmekin niitä rautakauppaperinteitä jolloin henkilökohtainen myyjä oli tavoitettavissa puhelimitse melkein aina ja palvelua sai paikan päällä heti kun saavuit myymälään. Tule testaamaan kuinka oikea palvelu pelaa!

 

• Henkilökohtainen tapaaminen, jossa ajatukset konkretisoituvat suunnitelmaksi

• Tarvikkeiden ja materiaalien valinta

• Kanta-asiakaskortin ja etujen aktivointi

• Apua materiaalikustannusten laskentaan

                            

• Saatavuuden varmistus

• Työmaa- ja osatoimitukset

• Aikatauluista huolehtiminen

• Yhteydet alueen ammattilaisiin

 

• Tontti- ja kohdekäynnit

• Välitarkistukset

• Täydennyshankinnat

• Jatkosuunnitelmat


LAADUKAS REMONTTIPALVELU JA ASENNUSPALVELU TURUN SEUDULLA

Tiesitkö, että Sarokas Oy tarjoaa asiakkailleen myös ammattitaitoista sekä laadukasta remontti- ja asennuspalvelua. Kauttamme hoituvat niin yksittäiset asennuskäynnit kuin suuremmatkin remonttikokonaisuudet ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamana.

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan erilaisia asennuspalveluja, kuten oviasennuksia, ikkunanvaihtoja tai eri lattiapinnoitteiden asennuksia kiintein asennushinnoin. Erikoisalaamme kuuluvat lisäksi suuremmat remonttikokonaisuudet, kuten kylpyhuoneet ja saunat sekä kokonaisvaltaiset huoneistoremontit. Näiden lisäksi kauttamme voi tiedustella myös talon ulkopuolisia töitä, kuten julkisivujen korjauksia tai pihakivetyksiä. Takaamme asiakkaillemme kilpailukykyisen hinnan lisäksi asiantuntevan sekä osaavan henkilöstön toteuttamaan erilaiset haaveet ja unelmat todeksi.

Olemme vuosien varrella toteuttaneet useita huoneisto- ja märkätilaremontteja sekä olleet mukana suurienkin asuinaluekokonaisuuksien rakentamisessa. Voit tutustua muutamiin kohteisiimme ideagallerian puolelta.

Kaikki rakennus- ja sisustusmateriaalit ja palvelut samasta paikasta 

Sarokas toimii aina ns. avaimet käteen – periaatteella, missä asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan kertoa unelmistaan ja haaveistaan. Me hoidamme puolestasi loput. Sarokkaan vahvuutena on, että kaikki tarvittava rakennus- ja sisustusmateriaali löytyvät yhdestä ja samasta paikasta ilman turhaa ja aikaa vievää kiertelyä alan eri liikkeissä. Kauttamme voi myös tilata lähes kaiken tarvitsemansa kattavan varastovalikoiman lisäksi. Tämän lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään materiaalivalintoihin tai rakennusratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä, sekä auttavat päätöksien teossa.

Kotitalousvähennys ja osamaksu

Remonttia suunniteltaessa on hyvä muistaa myös kotitalousvähennys, mikä usein auttaa käynnistämään pitkään vireillä olleen remontin. Vuonna 2016 kotitalousvähennys on maksimissaan 2400 €/hlö. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin osoitteessa www.vero.fi.

Meillä voit maksaa remonttisi myös kätevästi osissa sinulle sopivan maksuajan mukaisesti. Kysy lisää rahoitusvaihtoehdostamme(*) myyjiltämme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme yhdessä sinua toteuttamaan unelmasi.

(*) Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen rahoituksen tarjoavalta Nordea Rahoitus Suomi Oy:n puolesta.

4 Syytä remontoida Sarokkaan kanssa:

1. PITKÄT PERINTEET JA KOKEMUS

Sarokas on turkulainen perheyritys, missä asiakas on aina numero 1. pitkät perinteet ja laaja asiantuntemus sekä yhteistyöverkosto niin tekijöiden kuin toimittajienkin osalta varmistavat asiakkaalle aina parhaimman lopputuloksen. Perinteet velvoittavat!

2. KAIKKI PALVELUT SAMALLA KERTAA

Meiltä Sarokkaalta saat kaikki materiaalit ja palvelut samasta paikasta remontin toteuttamiseksi. Näin säästät sekä aikaa että rahaa ja voit olla huoletta materiaalitoimitusten osalta. Me tilaamme ja toimitamme kaikki remontissa tarvittavat tuotteet remontin aikataulun mukaisesti. Samalla valvomme ja tarkastamme tuotteet mahdollisten vaurioiden osalta aina ennen asennusta. Me huolehdimme myös remontin aikana kaikista LVIS-töistä yhdessä tuttujen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yhdellä sopimuksella kaikki kerralla kuntoon!

3. AMMATTITAITO JA OSAAMINEN

Me Sarokkaalla panostamme asiantuntemukseen ja ammattitaitoon kaikilla rakentamisen osa-alueilla. Tämä menettelytapamme takaa asiakkaalle aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kaikki asentajamme ovat meille tuttuja ja heidät on valittu tehtäviinsä juuri osaamisen ja tekemänsä työnlaadun kautta. Me yhtenä joukkueena takaamme, että remontti sekä valmistuu ajoissa että lopputulos on juuri asiakkaan toiveiden mukainen. Laadusta emme tingi!

4. VASTUU RAKENTAMISESTA

Kun tilaat remontin Sarokkaan kautta, voit varmistua kaikkien viranomaisvelvoitteiden täyttymisestä. Me teemme puolestasi kaikki tarkastukset, ilmoitukset sekä muut pääurakoitsijalle kuuluvat velvoitteet, joita juuri sinun remonttisi edellyttää. Tarkastamme aina aliurakoitsijoidemme tilaajavastuulain mukaiset toimintaedellytykset ennen aliurakkasopimuksen tekemistä, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia niistä. Asiakkaan kanssa tehdään aina kirjallinen urakkasopimus ennen töiden aloittamista, joissa varmistetaan remontin sisältö ja muut tarvittavat yksityiskohdat. Vastuu on yhteinen asiamme!

Remonttipalvelumme kattaa mm. seuraavat alueet: 

 • Rakennustyöt, uudisrakentaminen
 • Saneeraus
 • Laatoitus
 • Kylpyhuoneremontti
 • Saunaremontti
 • Keittiöremontti
 • Huoneistoremontti
 • Autokatokset
 • Terassit ja patiot

Asennuspalvelumme kattaa mm. seuraavien tuoteryhmien asennukset:

 • Kiukaat ja kamiinat
 • Piiput ja hormit
 • Ovet ja ikkunat
 • Lauteet
 • Laatat
 • Seinä- ja kattopaneelit
 • Laminaatit, parketit ja korkkilattiat
 • VELUX kattoikkuna-asennukset
 • Ulkoporealtaat
 • Lasiterassit
 • Terassit

Kysy asennuksesta lisää myyjiltämme tai tuotetta tilatessasi niin sovitaan Sinulle sopiva asennusajankohta tai kartoitetaan tarkemmin suunnitelmianne. Voit tilata meiltä myös ilmaisen mittakäynnin kohteeseesi jos jokin asia mietityttää. Mittakäynti voidaan toteuttaa ainoastaan Turun talousalueella ja kun olette jo sopineet kaupat kyseistä mittakäyntiin liittyvää tuotetta koskien.

Jätä meille tarjouspyyntö alkavasta remontistasi alla olevalla lomakkeella. Tervetuloa Sarokkaan matkaan!


Tarvitsetko apua saunan, kylpyhuoneen tai muun tilan suunnittelussa?

Myyjämme auttavat ja neuvovat, kun suunnittelet tai teet kotonasi remonttia tai tarvitset ohjeita.  Autamme materiaalivalinnoissa ja pintamateriaalien yhdistelyssä. Sisustus- ja rakennustarvikemyyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. Meillä on yhteistyökumppaneina myös hyviä sisustussuunnittelijoita ja- arkkitehtejä, joilta saa myös suunnitteluapua.


NOPEA KULJETUSPALVELU 24H KULUESSA

Oikeiden tuotteiden löytymisen jälkeen pitäisi miettiä kuinka saada ostetut tuotteet kuljetettua rakennuspaikalle. Tavarat pitäisi olla perillä oikeana päivänä, joko kaikki kerralla tai työjärjestyksen mukaisesti toimitettuna. On helpointa ja edullisinta jättää toimitus meidän hoidettavaksemme sillä tiedämme millaisen kuorman olet ostanut ja mitä sen toimittaminen vaatii. Pystymme tarjoamaan ammattitaitoista kuljetuspalvelua, joka toimittaa tilaukset perille Turun talousalueella jopa 24h sisällä tilauksesta.

Turun talousalue

Turun talousalueella liikennöivä kalustomme sisältää Hiab-nostimella varustetun raaskaan kuorma-auton, jolla isotkin kuormat saadaan helposti perille yhdellä kertaa ja purettua juuri sinne minne sinä haluat. Yleensä viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta toimitetut raskaan rakentamisen tuotekuormat löytävät paikalle helposti ja edullisesti ilman päänvaivaa.

Muu suomi

Pienemmät kuormat hoituvat ripeästi Kaukokiidon avustuksella ympäri suomen ja tarvittaessa saamme toimitettua perille myös raskaan rakentamisen tarvikkeet. Pitkä puutavarakaan ei ole ongelma sillä teemme yhteistyötä paikallisten ammattiautoilijoiden kanssa jotka hoitavat loppukuljetuksen kuluttajalle. Toimitukset taajama-alueille hoituvat yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa kun kaikki tuotteet ovat varastolla pakattuna. Haja-asutusalueilla toimitusaika saattaa olla pidempi, yleensä noin 2-8 arkipäivää.

Haluatko noutaa tavarasi itse, tarvitsetko lainaan peräkärryä ?

Sarokkaan varasto, joka sijaitsee Turun Orikedolla osoitteessa Polttolaitoksenkatu 17, pitää sisällään yli 16 000 tuotenimikettä yli 30 000 m² suuruisella alueellaan. Varastovalikoiman tuotteet ovat heti noudettavissa ja voit kuljettaa ne halutessasi myös itse. Sarokkaalla on tarjottavana lainaan myös kaksi peräkärryä omaa kuljetusta varten. Näin saat kuljetettua pienet kuormat kotiin juuri silloin kuin sinulle itselle sopii. Kysy asiakaspalvelustamme ja peräkärryjen varauskalenterista saatavuutta haluamallesi päivälle.


AMMATTITAITOINEN SAHAUSPALVELU KÄYTÖSSÄSI

Vaatiiko projektisi valmiiksi sahattuja levyjä tai oikeaan mittaan katkaistuja terassilautoja? Jotta työ sujuisi työmaalla jouheasti ja säästyttäisiin ylimäräiseltä aikaa vievältä työltä, on usein helpompaa pätkityttää puutavara muualla jo valmiiksi etukäteen. Kiireessä tehdyt katkontatyöt lisäävät mittavirheiden riskiä ja kasvattavat näin materiaalihukkaa. Ulkoistettu katkonta siirtää mahdolliset mittavirheet ammattilaisten huoleksi ja sinä voit keskittyä olennaiseen - suunitteluun ja toteutukseen.

Sahauspalvelu on erittäin suureksi avuksi myös sellaisessa tilanteessa, jossa omasta kodista ei tarvittavia sahaustyökaluja löydy, mutta silti rakennustyöt haluttaisiin tehdä itse. Tällaisia projekteja ovat esimerkiksi oman terassin rakentaminen, aidan pystyttäminen, uuden hyllyrungon tai kaapiston kasaus, keittiöt työtason vaihto tai jokin muu. Sahaamme myös lastulevyt, vanerit, melamiinilevyt, massiivitasot ja muutkin materiaalit haluamaasi kokoon – tarkasti ja ammattitaidolla.

Valmiiksi sahattuna esim:

 • Keittiötasot
 • Hyllyt
 • Melamiinilevyt
 • Lastulevyt
 • Liimapuulevyt
 • Pitkä puutavara määrämittaan katkaistuna
 • Aitalaudat