Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18

022752050

Narvi sähkökiukaat

Juuriltaan saunapuhdas suomalainen Narvi® tuote on valmistettu ja suunniteltu Suomessa alusta loppuun, siksi se sopiikin juuri Sarokkaan valikoimaan. Valikoimastamme löydät kaikki Narvi Oy:n valmistamat padat, savustimet ja kiuasmerkit eri tuotemerkeillä: Narvi, Kota ja Aito.

Narvi®-kiukaiden ominaisuudet ja hieno ulkonäkö ovat jo käsitteitä suomalaisessa saunakulttuurissa. Saunakulttuurin syvä tuntemus, yrityksen pitkät perinteet ja innovatiivisuus ovat viitoittaneet tietä saunojien sydämiin. Suomalaiset tuntevat nautinnollisen saunomisen salaisuudet ja erilaisten tulisijatuotteiden vaatimukset ja Narvi Oy eritoten. Vuosikymmenien kokemus, jatkuva kehitystyö ja nykyaikainen tutkimustyö takaavat taidon ja luotettavuuden laadukkaiden tuotteiden valmistukseen.

Suuria Narvin ylpeydenaiheita ovat erittäin ympäristöystävälliset kiukaat sekä ainutlaatuiset, erittäin kestävät ja helppohoitoiset emalipintaiset kiukaat, joita yritys valmistaa ainoana kiuasvalmistajana koko Suomessa. Emaloidut kiukaat ovat helppohoitoisia; lasimainen pinta estää lian ja pölyn tarttumisen sekä pinta on helppo puhdistaa. Emalointi suojaa terästä ja estää sen ruostumisen sekä tukevoittaa ja jäykistää kiukaan ulkokuorta. Tyylikästä ja huippulaadukasta!