Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Terassilaudat

Terassilaudat

Terassilaudat - ylpeytemme jo liki 80 vuotta

Organowoodin myrkytön muunneltu puu, Siperian lehtikuusi, komposiitti, kestopuu vai lämpökäsitelty terassilauta. Tämän päivän terasseihin liittyy paljon haaveita; halutaan tilaa, toiminnallisuutta ja tyylikästä ulkonäköä. Terassilla viihdytetään vieraita ja pidetään perhejuhlia. Ei siis ole ihan sama, miltä terassilauta näyttää. Uusissa terassilaudoissa on huomioitu myös asennuksen helppous, kiinnityksen huomaamattomuus ja pitkäikäisyys.

Laadulla on väliä, mutta älä maksa ylihintaa!

Sarokkaalla puutavaran laatuun on aina kiinnitetty erityisesti huomiota. Laadussa on eroja ja hyvän terassin on tarkoitus kestää useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Olemme panostaneet siihen, että asiakas saa kerralla tavaraa joka on laadukasta ja kestää suomen karuissakin oloissa mahdollisimman pitkään lähes muuttumattomana. Muutamissa euroissa mitattava säästö ohuen ja huonolaatuisen puutavaran tuottaman epäkelpoisen terassin kohdalla voi koitua myöhemmin kalliiksi. Meillä puutavaran laatuun voit aina luottaa. Sarokkaan juuret puutavaran myynnissä juontavat kauas jopa 80 vuoden päähän jolloin Sarokas jo tunnettiin laadukkaana puutavaraliikkeenä.

Vuonna 2010 Sarokkaan puutavaramyynti ja laadukas tavara saivat tunnustusta, kun Helsingin Wanhassa Satamassa järjestetyillä Puupäivillä Sarokkaan Juha Leppäkoski valittiin vuoden 2010 Puutavarakauppiaaksi. Palkinnon myöntää vuosittain Suomen Puutavara- ja Rakennustarvikekauppiasyhdistys SPY ry. Vuoden Puutavarakauppias valittiin tuolloin jo 15. kerran. Lue lisää valinnasta ja sen takana vaikuttavista asioista Puuinfon sivuilta täältä !

Mitä eroa puutavaralaaduilla on ja miten valitsen oikean tuotteen ?

Laholta suojattu Kestopuu on erityisesti suomalaiseen pihaelämään ja sääoloihin suunniteltu puutuote. Yli 90% meistä valitsee pihalleen aidon kotimaisen Kestopuun -koska se toimii. Huoltovapaa komposiitti on ratkaisu joka tarjoaa helppohoitoisuutta ja kestävyyttä moderniin piharakentamiseen. Siperian lehtikuusi on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto sillä se on hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun käsittelyaineita. Myrkytön vaihtoehto on myös lämpökäsitelty terassilauta. Sen valmis pintakäsittely antaa terassilaudalle tumman sävyn ja parantaa puun lahonkesto-, säänkesto- ja lämmöneristävyysominaisuuksia sekä pienentää puun kosteuselämistä. Sarokkaalta saat nyt myös yksinoikeudella uusinta ja ekologisinta terassilautaa jota markkinoilla on - Organowoodin muunneltu puu on myrkytön ja erittäin kestävä luonnollinen terassilauta joka harmaantuu ajan myötä kuten lehtikuusikin. Tutustu tuotteisiimme ja ota tarvittaessa yhteys myyntipalveluumme.

Sarokkaan kotisivuilta löydät ideoita ja ohjeita erilaisten terassien rakentamiseen sekä niissä käytettäviin materiaaleihin.

Sarokkaan valikoimasta löydät myös katetut lasiterassit joilla voit viimeistellä oman terassisi ja luoda kokonaisuuden jossa oleskelusta ja auringosta voi nauttia jopa ympäri vuoden.