Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Liukuovet

Liukuovet ovat näyttävä ja monipuolinen vaihtoehto perinteisille oviaukoille ja puuoville. Liukuovi soveltuu ulkonäkönsä puolesta yhtä hyvin eteiseen, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Liukuovilla on myös useita ominaisuuksia, jotka tekevät niistä perinteisin ovia käytännöllisempiä: liukuva ovi säästää tilaa, kun sitä ei tarvitse avata ulos karmeista vaan ovi liukuu seinän sisään, viemättä tilaa huoneesta tai käytävästä. Lisäksi oven materiaaliksi voi valita lasin tai peilin, joka lisää tilan valoisuutta. Liukuovea käyttäessä suurenkaan oven paino ei muodostu yhtä raskaaksi kuin saranoilla kannatellussa voissa: liukuvat ovet liikkuvat nimensä mukaisesti kattoon kiinnitettävää kiskoa pitkin ja ovat kevyitä avata ja sulkea.

Liukuovi lisää viihtyisyyttä

Lasista valmistettu tai peililiukuovi antaa avaruutta tilaan päästämällä valon läpi tai heijastamalla sitä takaisin tilaan, toisin kuin perinteiset ovet ja seinäpinnat, joiden pintamateriaalit heijastavat vähemmän valoa. Peililiukuovi eteisessä tai makuuhuoneessa toimii myös kirkkaana pukeutumispeilinä.

Kaikki ovet yhdestä kaupasta

Löydät verkkokaupastamme kattavan valikoiman myös muita ovia kotiin, mökille ja muihin kiinteistöihin, sekä sisälle että ulos. Saat nopean silmäyksen koko ovivalikoimaamme ovien tuoteryhmässä, jossa voit rajata tarkemmin, minkälaista ovea etsit.