Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18

022752050

Karmit, Kynnykset

Uutta ovea vaihtaessa on syytä tarkistaa että saranat, lukon kielet ja muut osat sopivat varmasti vanhoihin karmeihin. Usein tässä tilanteessa on järkevää vaihtaa oven lisäksi myös karmit. Näin varmistat yhteensopivuuden ja voit valita karmin käyttökohteen mukaisesti. Tiivistetyillä karmeilla on ääntä eristäviä ominaisuuksia ja ne auttavat myös estämään oven kolahdukset ovea suljettaessa.

Kynnyskysymys

asia, joka estää jonkin etenemisen; jokin josta toiminnan eteneminen riippuu. Tämähän ei tuota ongelmaa, meiltä apua kaikkiin kynnys tarpeisiin! Näillä pääset alkuun:

Kynnyksen käyttötarkoitus:

Kyntteellinen kynnys

Kyntteellisessä kynnyksessä on pieni porras, joka on kynnyksessä niin, ettei kynnyksen ja oven väliin tule rakoa. Kynnys sopiikin erinomaisesti esimerkiksi tuulikaapin sisäoven kynnykseksi, koska tällöin vedon tunne pysyy poissa.

Sileä kynnys

Sileä kynnys on nimensä mukaan kauttaaltaan sileä. Kynnys jättää oven alle pienen raon niin, että ilma pääsee kiertämään oven ja kynnyksen välistä. Suositeltava kynnysvaihtoehto yhdessä koneellisen ilmanvaihdon kanssa.

WC-kynnys

WC-kynnys on tarkoitettu kynnykseksi sellaiseen tilaan, jossa toisen huoneen lattia on korkeammalla kuin toisen huoneen lattia. Kun talossa on käytetty ontelolaattaa, joutuu esimerkiksi WC-tiloihin tekemään erillisen lattiavalun ontelolaatan päälle, jotta kaadot saadaan tehtyä oikein mahdollisten vesien poisohjaamisen vuoksi. Näin WC:n lattia nousee useita cm:ä korkeammaksi kuin viereisen tilan lattia ja siihen muodostuu pieni porras.

Moduulimitoitus

  • M7 = 63 cm
  • M8 = 73 cm
  • M9 = 83 cm
  • M10 = 93 cm

Malerin sivuilta linkki asennusohjeisiin ja jos asia ei selvinnyt, otathan yhteyttä auttavaan myyntiimme! Uutta ovea vaihtaessa on syytä tarkistaa että saranat, lukon kielet ja muut osat sopivat varmasti vanhoihin karmeihin. Usein tässä tilanteessa on järkevää vaihtaa oven lisäksi myös karmit. Näin varmistat yhteensopivuuden ja voit valita karmin käyttökohteen mukaisesti. Tiivistetyillä karmeilla on ääntä eristäviä ominaisuuksia ja ne auttavat myös estämään oven kolahdukset ovea suljettaessa.