Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18

022752050

Westbo of Sweden kamiinat

Westbo of Sweden kamiinat

Westbo of Sweden, perinteiset ruotsalaiset valurautakamiinat ja puuliedet nyt Sarokkaalla. Ruotsalainen Westbo on valmistanut perinteisiä skandinaaviseen tyyliin sopivia valurautakamiinoita ja puuliesiä jo 25 vuotta. 

Ruotsissa on noin 100 sateista päivää vuodessa ja keskimääräinen lämpötila on alle + 10 ° C. Kamiina tai puuliesi tuo lämpöä ja mukavuutta koteihin. 

Ruotsin vuosisatoja vanha uunien rakennusperinne innoittaa Westbo of Swedenin suunnittelijoita: ”tiedämme, että palotekniikka tekee takasta tehokkaan, mutta myös ulkonäkö on tärkeä”

Smålandin valimoiden vanhat uuni- ja kamiinamallit ovat olleet esimerkkeinä Westbo kamiinoille ja puuliesille ja ovat antaneet inspiraation tyylikkäille ja ajattomille tulisijoille.

Westbo of Swedenissä rakastetaan valurautaa, koska se on yksi uunien valmistuksen vanhimmista materiaaleista. Se on erittäin lämmönkestävä ja sen lämmönjohtavuus on erinomainen. Westbo ruotsalaisena valmistajana keskittyy käsityöhön eikä massatuotantoon. Jokainen uuni on ainutlaatuinen.

Westbo kamiinat ja puuliedet kehittyvät jatkuvasti, joten ne sopivat hyvin myös nykypäivän olosuhteisiin. Historiallinen klassinen ulkonäkö säilyy, mutta palotekniikka on moderni.

Viimeisimpien ympäristövaatimusten ja puhtaamman palamisen huomioiminen on Westbolle itsestään selvää.

 Kaikki tuotteet on testattu Saksassa ja valuraudalle on 15 vuoden takuu.

Tutustu Westbo kamiinoihin ja puuliesiin Sarokkaan nettisivuilla ja tule käymään liikkeessämme. Valitsemme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kotisi lämmittäväksi keskipisteeksi perinteinen Westbo valurautakamiinan tai puulieden.