Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Puuliukuovet

Liukuoveen vaihdettu sisäovi tai väliovi on erinomainen ratkaisu kun halutaan hyödyntää huoneen koko tila, pitää kulkuväylät avarana ja silti kuitenkin sulkea ovet tarvittaessa vedolta, kylmältä ja melulta tai jakaa tilat käyttöön tarpeen mukaan. Tavallinen ovi on aina suljettaessa ja avattaessa tiellä ja se vie todella paljon arvokasta tilaa jatkuvasti kasvavien neliöhintojen kanssa. Tavalliseen välioveen verrattuna liukuovi vapauttaa käyttöön noin 1-3m² lisätilaa per ovi.

Myymässämme laajassa liukuovivalikoimassa on tarjolla liukuväliovia seinän päälle asennettaviksi tai integroitavaksi seinän sisään. Kaikki mallit ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista kestäviksi ja helppokäyttöisiksi eikä huollostakaan tarvitse välittää. Hiljainen ja kestävä Roca pyörästö ja alumiininen kisko täydentävät liukuovipaketin kokonaisuuden kruunaten sen yksityiskohtaisella viimeistelyllään.

Kaikista myymistämme Saaristo Sarjan väliovista ja sisäovista on saatavilla myös liukuoviversio. Liukuovina myymme myös Witkawood väliovia sekä kaikkia Viljandi Aken & Uks malliston sisäovia millimetrin tarkoiksi liukuoviksi valmistettuina. Jos verkkokaupan valikoimista ei löydy sopivaa mallia, ota yhteys myyntiin niin hoidamme sinulle juuri halutun liukuovimallin varmasti edullisesti ja laadukkaasti.

Kaikista väliovistamme saatavana myös liukuovi vaihtoehto.