Antiikkimuurikivi lohko puolikas 180x180x150mm harmaa

511,88 € / lava
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400021
lava

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimituskulut alk.: -
Lakka

Lakan harmaa Antiikkimuurikiven puolikas on vanhennettu, pyöreäkulmainen muurikivi mataliin muureihin, joiden enimmäiskorkeus on maksimissaan 750 mm. Se sopii erinomaisesti myös porrasrakenteisiin tai kukka-altaisiin. Puolikkaan antiikkimuurikiven toinen puoli on lohkopintainen ja toinen sileä. Sileästä pinnasta puuttuu lohkopintainen etureuna. Lakan Antiikkimuurikivillä saat pihaasi rouhean, ajan saatossa kauniisti vanhentuneen muurin.

Lakka tarjoaa laadukkaat pihakivituotteet pihaunelmien toteuttamiseen ja innostava kokoelma palvelee niin uuden rakentajaa kuin vanhan kunnostajaakin. Lakka-pihakivien valikoimasta löydät omaan tyyliisi parhaiten soveltuvan ratkaisun. Pihakivivalikoiman tuotteilla luot klassiset kuviot ja näyttävät kaarteet, modernin linjakkaat muodot tai antiikin rouheat kivipinnat.

Tuote myydään m². Lisää ostoskoriin haluttu neliömäärä.

Korkeus: 150 mm
Pituus: 180 mm
Leveys: 180 mm
Väri: Harmaa
Lakka-tuotenumero: 562401
Materiaali: Betoni
Paino: 12 kg/kpl
Määrä kpl/lava: 90 kpl

Huomioithan, että kuvan värisävy on ohjeellinen ja tietokoneen näyttö voi vääristää tuotteen todellista sävyä. Kuvassa on kokonainen Antiikkimuurikivi lohko, mutta tämä tuote toimitetaan puolikkaana.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?