Biolan Ajastin

179,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
401653
kpl

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimituskulut alk.: -
Biolan

Biolan Ajastimen avulla jätevesi pumpataan sopivina annoksina Harmaavesisuodattimeen. Ajastin kytketään uppopumpun ja virtalähteen väliin. Ajastimen kotelon luokitus on IP54, eli roiskevesitiivis. Luonnon vehreys ympärillä antaa meille energiaa, terveyttä ja iloa. Se on myös elinehto meille ja tuleville sukupolville. Siksi tehtävämme on vaalia luontoa. Biolanilla on sitouduttu tekemään vihreitä tekoja – yhdessä sinun kanssasi.

Biolan Ajastin - Tuotetiedot:

  • Pakkauksen paino: 1.7 kg
  • Pakkauksen tilavuus: 13.75
  • LVI- koodi: 3623608

Tuotteet myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Lataukset välilehdellä ajastimen asennus ja käyttöohje.

Pumppausajan säätö

Pumppausaika säädetään 10-30 sekunniksi käytetystä pumpusta, etäisyyksistä sekä takaiskuventtiilin käytöstä (kts. Uppopumpun asennus) riippuen siten, että kerta-annoksena suodattimelle tulee noin 20 litraa vettä, eivätkä suodattimen laatikot vuoda yli. Paikalleen asennetun pumpun tuotto tulee mitata ennen ajastamista.

Taukoajan säätö

Taukoaika ajastetaan niin, että ylimmät suodatinlaatikot ehtivät imeä aiemman käyntijakson tuoman veden ennen seuraavan pumppauksen alkua. Suositeltava taukoaika on 10-20 minuuttia.

Huoltotoimenpiteet

Tarkasta Ajastimen toimivuus. Tarvittaessa säädä pumppausaikaa, kuitenkin niin että pumppu tuo suodattimelle korkeintaan 20 litraa jätevettä, taukojen ollessa vähintään 5 minuuttia.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Lataa PDF