Biologinen harmaavesisuodatin BioBox XL Raita Environment 600 L/24 H

1 462,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402977
kpl

Toimitusaika: 1-2 vkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Oy Raita Environment Domestic Ltd

Biologiseen mikrobitoimintaan perustuva puhdistus tapahtuu suodatinelementeissä. Niiden avulla biosuodatus (biofilmi) prosessi on tehostettuna pienessä tilassa. Elementeissä olevat mikrobit poistavat jätevedestä orgaanista ainesta, epäpuhtauksia ja ravinteita. Hoito on helppo suorittaa itse. suodatinelementit nostetaan ylös ja ne puhdistetaan harjaamalla tai pesemällä. BioBox XL toimii hyvin kohteissa joissa on kuormitusvaihteluita, tehostettu suodatin reagoi nopeasti kuormituksen muutokseen.

Kohteissa joissa on kalliota tai savea ja purkupaikka on veden läheisyydessä voidaan käyttää Biomoduulia puhdistuksen tehostamiseksi. Biomoduuli lisää myös järjestelmän tehoa käsitellä hetkellisesti suurempia vesimääriä (suihku, pesukoneet jne).

BioBox XL:n kapasiteetti on 600 l/ vrk:ssa. Se on tarkoitettu pesuvesille, tiskivesille (myös pienet konepesumäärät), suihkulle vesimäärä enintään tunnissa 75 l/h.

Mitat: 800x750x720mm

BioBox XL:n kapasiteettiä voidaan lisätä biomoduuleilla purkupaikkassa tai esikäsittelyä tehostamamalla (lisäsaostuskaivo) tai kytkemällä 2 BioBox XL:ää rinnakkain.

Nelivaiheinen puhdistusprosessi:

  1. 40 l saostuskäsittely - esikäsittelynä
  2. rasvaträppi - esikäsittelynä
  3. mikrobiologinen puhdistus - pinta-ala 12 -16 m2
  4. jälkiselkeytys 10 l

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Lataa PDF
pdf
(Koko: 131.9 KB)
pdf
(Koko: 664.4 KB)
pdf
(Koko: 238.2 KB)

Muista myös