Biologinen harmaavesisuodatin BioBox XL+ Raita Environment - 750 l / 24 H

2 076,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403971
kpl

Toimitusaika: 1-2 vkoa

Toimituskulut alk.: -
Oy Raita Environment Domestic Ltd

Harmaavesisuodatin BioBox XL+

Biobox XL+ on biologinen harmaavesisuodatin joka soveltuu pesuvesien, tiskivesien (myös konepesu) ja suihkuvesien puhdistamiseen hyvin varustellussa loma-asunnossa tai pientalossa. Vesimäärä enintään tunnissa 125 l/h. Kapasiteetia voidaan laajentaa erilaisilla lisäosilla.

Biologiseen mikrobitoimintaan perustuva puhdistus tapahtuu suodatinelementeissä. Niiden avulla biosuodatus (biofilmi) prosessi on tehostettuna pienessä tilassa. Elementeissä olevat mikrobit poistavat jätevedestä orgaanista ainesta, epäpuhtauksia ja ravinteita. BioBox toimii hyvin kohteissa joissa on kuormitusvaihteluita, tehostettu suodatin reagoi nopeasti kuormituksen muutokseen.

Hoito on helppo suorittaa itse. suodatinelementit nostetaan ylös ja ne puhdistetaan harjaamalla tai pesemällä. Elementeistä puhdistettava jäte kompostoidaan tai toimitetaan jätehuoltoon. BioBoxilla on hyvin pienet käyttökulut, suodattimien vaihtotarve on noin 10-15 vuoden välein eikä laite käytä sähköä.

Biologinen harmaavesisuodatin BioBox XL+ Raita Environment - Tuotetiedot:

  • Leveys: 820mm
  • Korkeus: 710mm
  • Pituus: 750mm
  • Osastojen määrä: 1kpl
  • Tilavuus: 200L
  • Materiaali: Polyeteeni muovi
  • Tuntikapasiteetti: 125 L/h
  • Vuorokausi kapasiteetti: 750 L/vrk

Eristepaketti

Eristepaketti 1 soveltuu maan tai lattian päälliseen säilytykseen

Eristepaketti 2 soveltuu maahan asennettaessa

Lämmityskaapelipaketti

Lisävaruste Biobox harmaavesisuodattimille ja muille pienille Raidan pienille saostuskaivoille sekä pumppaamoille talvikäyttöön. Käytetään lisälämmityksenä laitteiden pinta-asennuksissa sekä todella kylmissä olosuhteissa.

Saostuskaivo

Itsehuollettava saostuskaivo BioBox laitteisiin. Tehostettu rasvan- ja lietteenerottelukapasiteetti.

Imeytyspaketti

Imeytyspaketti i2 muodostuu kahdesta Raita Biomoduulista. Paketti sisältää jako- ja tuuletusputkiston sekä suodatinkankaan.

Biobox:in jälkeen asennetuissa biomoduuleissa biopuhdistus jatkuu ennen veden maaperään johtamista. Biomoduuleja käytetään myös jos purkupaikka on hyvin lähellä vesistöä tai jos maaperäolosuhteet ovat kivipesäimeytyksella huonot (kallioinen, savinen). Biomoduulien käyttäminen purkupaikassa suurentaa järjestelmän tuntikapasiteettia.

Tämä laajennustapa soveltuu hyvin kohteisiin joissa on käytössä kuivakäymälä. Hoitoon ei tarvita loka-autotyhjennyksiä.

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?