Ecogarden Osmo Color Luoto 7475 0,75 litraa

29,00 € / ast
Varastotuote
Tuotenumero
131123
ast

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Osmo

Ecogarden Osmo Color Luoto sopii hyvin käytettäväksi viljelylaatikoiden,  lavakaulusten ja taimilaatikoiden suojaamiseen, kuten myös muille pihan kevyen kulutuksen puupinnoille. EcoGarden jättää puupinnalle silkinkiiltoisen, puun omaa rakennetta korostavan väripinnan, joka kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita ja auringon UV-säteitä. Valmiina käsitelty pinta on hengittävä ja vettä hylkivä.

Käyttökohteet: Puupinnat ulkona. EcoGarden sopii erinomaisesti puutarhan hyötykasvien viljelyalustoihin, kasvatuslaatikoihin ja kasvihuoneisiin. Sitä voi käyttää myös pergoloiden, aitojen ja leikkikentän rakenteiden käsittelyyn sekä eläinten suojiin.

Soveltuvuus: EcoGarden sopii käytettäväksi sekä hiotuille että hienosahatuille ja sahatuille puupuhtaille havupuupinnoille. Sitä voi käyttää myös kuivan painekyllästetyn puun käsittelyyn sekä lämpöpuupinnoille.

Ecogarden Osmo Color Luoto 7475 0,75 litraa - Tuotetiedot:

  • Käsittelykerrat: 2 käsittelykertaa uudelle puupinnalle
  • Kiiltoaste: Silkinkiiltoinen
  • Riittävyys: 1 litra riittää noin 16 m2:n käsittelyyn uutta sileää höyläpintaa. Vanhalla, sahatulla, hienosahatulla tai muuten karkealla pinnalla kulutus on suurempaa.
  • Pakkauskoko: 0,75 litraa
  • Työvälineeksi sopii: Keinokuitusivellin tai tela. Puupinnat voi myös ruiskuttaa tai puukappaleet voi käsitellä upottamalla. Työvälineet voi puhdistaa vedellä ja saippualla.

Tuote myydään purkeittain. Lisää ostoskoriin haluttu purkkimäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?