Ekovillalevy 100mm 2.95M²/Pkt

49,90 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402666
pkt

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Ekovilla

Uusi Ekovillalevy ja Ekovillan uudet leikkuuratkaisut tekevät levyeristämisestä entistäkin mukavampaa ja varmempaa. Ekovillalevy on hengittävä ja turvallinen, kutisematon puukuitueriste, joka sitoo hiiltä ja auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä. Ekovilla sopii kaikkeen rakentamiseen ja toimii kaikkien ilmansulkuratkaisujen kanssa. Ekovillalevy käy lämmöneristeeksi kivi-, puu- ja hirsitaloihin, niin uudisrakentamiseen kuin vanhojen talojen korjaamiseen. Ekovillalevyä on saatavana tarpeeseen sopivina paksuuksina. Ekologinen ja rakenteille turvallinen lämmöneriste sopii yhteen kaikkien eristeratkaisujen kanssa. Hengittävä eriste tasaa sisäilman kosteusvaihteluita. Ekovillalla eristetty rakennus sitoo puukuidussa olevan hiilen käyttöiäkseen itseensä.

Puukuidusta tehtyä Ekovillalevyä on miellyttävä käsitellä ja mukava asentaa. Jämäkkä Ekovillalevy on napakka asentaa ja se täyttää eristetilan tiiviisti. Oikeilla välineillä Ekovillalevystä saa täsmällisesti sopivan kokoisia paloja. Ekovilla on kehittänyt uusia ratkaisuja, joilla lisätään leikkaamisen tarkkuutta ja ergonomisuutta.

- Levyn mitat: 565 x 870 x 100 mm
- Neliöitä paketissa: 2,95m²
- Kuutioita paketissa : 0,29m3
- Levyjä paketissa: 6 kpl
- Lämmöneristävyys 0,039 W/mK (lambda declared)
- Paloluokka E

Ekovillalevystä on helppo leikata erikokoisia paloja kulloiseenkin tarpeeseen oikeita välineitä käyttämällä. Ekovillalevyn leikkaaminen onnistuu:

- terävällä, suoralaitaisella veitsellä
- villaveitsellä tai kotosailla fileerausveitsellä
- pöytäsirkkelillä
- hampaattomalla sahalla
- ammattikäyttöön myytävällä vannesahalla

Leikkaamista helpottavia ohjeita:

- pidä veitsi tai saha terävänä veitsenteroittimella tai kulmahiomakoneella
- mikäli joudut käyttämään voimaa leikkaamiseen, teroita veitsi
- työn helpottamiseksi aseta levy alustoille, joiden väliin jätät leikkausta varten sopivan raon (esim. styroxpaalit, lavat, laudat)
- älä leikkaa pöytää tai alustaa vasten välttääksesi nopeaa tylsymistä

Mikäli Ekovillalevy-tuotteita varastoidaan ulkona, ne on suojattava sateelta. Tuotepakkaukset tulee kasata tasaiselle lastauslavalle tai muulle kuivalle alustalle irti maasta. Pakkaukset on tarvittaessa peitettävä vedenkestävällä suojalla. Mikäli Ekovillalevy pääsee kastumaan, se voidaan kuivattaa ja käyttää normaalisti.

KAIKKI EKOVILLA TUOTTEET OVAT TILAUSTUOTTEITA

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: