Hietakari Bläk 899 New York Suihkunurkka Mittatilaus koko

1 640,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
404125
kpl

Toimitusaika: 6-10 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Mitat 702x1950 mm, 802x1950 mm ja 902x1950 ovat standardi mittoja, löydät ne täältä.

Suihkunurkka koostuu kahdesta taittuvasta ovesta. Tuote soveltuu hyvin suihkukulmaan, jossa ovet eivät välttämättä mahdu kunnolla avautumaan ulospäin. Taittuva ovi ei vaadi avautuakseen tilaa suihkutilan ulkopuolelta vaan ovi kääntyy taittaen suihkutilan sisään niin, että ovilasit laskostuvat pieneen tilaan rakennuksen seinää vasten. Ovet voidaan mitoittaa symmetrisesti tai niin, että ovet ovat eri kokoiset. Kun suihku ei ole käytössä, ovet voidaan kääntää rakennuksen seiniä vasten.

Ovet kääntyvät molempiin suuntiin 90 astetta ja varustetaan säädettävillä keskityksillä. Keskitys pyrkii palauttamaan ovet takaisin auki ja kiinni -asentoihin. Uloimmat lasit kääntyvät lisäksi 180 astetta sisempiin laseihin nähden jolloin ovien lasit taittuvat toisiaan vasten suihkutilan sisäpuolelle. Magneettivedinpari pitää ovet tiiviisti suljettuna suihkun aikana.

Asennus

Ovipaneelit kiinnitetään rakennuksen seinään seinäkiinnityslistoilla suihkutilan molemmin puolin. Laahustiivisteet ja kynnyslistat voidaan asentaa ovipaneelien alle vednpidon parantamiseksi. Magneettitiivisteet asennetaan kumpaankin ovipaneeliin, jotta oven voi sulkea tiiviisti.

Hietakari Bläk 899 New York Suihkunurkka - Tuotetiedot

  • Ovien korkeus: 1950 mm
  • Ovien leveys: 702 mm, 802 mm tai 902 mm
  • Kehyksen väri: Musta tai Valkoinen
  • Lasi: Kirkas tai Satiini

Oveen saatava levennysprofiili lisää oviin leveyttä noin 35 mm.

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?