Kevyttakka Austroflamm Koko Xtra 2.0 6kW (65-165m³)

3 500,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400043
kpl

Toimitusaika: 3-4 kuukautta

Toimituskulut alk.: -
Austroflamm

Austroflamm Koko Xtra 2.0 6kW kevyttakka 65-165m³ on mainio ratkaisu kylmiin tiloihin tai paikkoihin joissa lämmitys halutaan tehdä takan avulla. Koko Xtra on ollut erittäin suosittu malli vietäväksi mökeille suomen pohjoisiin osiin, jossa varaava järjestelmä pitää takan lämpöisenä helposti yön yli ja vielä pidempää, jopa kovillakin pakkasilla.

Austroflamm Koko Xtra on vakiovarusteltu Heat Memory Systemillä ja lämpöä varaavilla kivillä, jotka mahdollistavat yli kahdentoista tunnin lämmön varaamisen. Tätä varten parasta Heat Memory Systemissä on sen erityiset lämmönsäätimet joilla voidaan ohjata lämmön vapautumisen ja varautumisen suhdetta lämmityksen aikana. Siis takuuvarmat lämpötasot koko taloon!

Koko Xtra ottaa polttoilmansa takan ulkopuolelta, minkä ansiosta liekki palaa puhtaasti ja tasaisesti. Tasiasesti palava liekki ei myöskään mustuta lasia kuten tavalliset kamiinat. Savuhormi voidaan liittää yläreunasta tai taakaa.

- Teho: 3,5 - 8kW
- Hyötysuhde: 83,0 %
- Palokaasujen keskilämpötila: 327 °C
- Lämmityskyky: 65 - 165 m³
- Mitat(KxLxS): 1196mm x 546mm x 447mm
- Väri: Musta/Viininpunainen
- Paino: 253kg
- Hormiliitos: Ø 150 mm

Austroflamm myöntää kaikkien takkojen rungoille 6 vuoden takuun sekä teräs- ja valurautaosille 2 vuoden takuun.

Tässä mallissa: Heat Memory System - Lämpöä varaava järjestelmä, joka pitää lämmön pitkään. Erillisiä varaavia lämpökiviä ei siis tarvita

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?