Kevyttakka Austroflamm Lounge Xtra 8kW (98-255m³)

5 300,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400045
kpl

Toimitusaika: 3-4 kuukautta

Toimituskulut alk.: -
Austroflamm

Austroflamm Lounge Xtra 8kw kevyttakka 98-255m³ on ohut ja tyylikäs malli, jonka suuri lasiluukku esittelee tulen tyylikkäästi valaisten upeasti suuremmankin tilan. Erittäin tyylikäs Lounge on viimeinen silaus huoneesi kokonaisuuden viimeistelyyn.

Austroflamm Lounge Xtra on vakiovarusteltu Heat Memory Systemillä ja lämpöä varaavilla kivillä, jotka mahdollistavat yli kahdentoista tunnin lämmön varaamisen. Tätä varten parasta Heat Memory Systemissä on sen erityiset lämmönsäätimet joilla voidaan ohjata lämmön vapautumisen ja varautumisen suhdetta lämmityksen aikana. Siis takuuvarmat lämpötasot koko taloon!

Lounge Xtra  ottaa polttoilmansa takan ulkopuolelta, minkä ansiosta liekki palaa puhtaasti ja tasaisesti. Tasiasesti palava liekki ei myöskään mustuta lasia kuten tavalliset kamiinat. Savuhormi voidaan liittää yläreunasta tai taakaa.

Kyseisestä tuotteesta löydät esittelymallin myymälästämme, tule katsomaan.

- Teho: 4 - 11kW
- Palokaasujen keskilämpötila: 330 °C
- Lämmityskyky: 98 - 255 m³
- Mitat(KxLxS): 1519,5mm x 840mm x 421mm
- Väri: Musta
- Paino: 338kg
- Hormiliitos: Ø 150 mm

Austroflamm myöntää kaikkien takkojen rungoille 6 vuoden takuun sekä teräs- ja valurautaosille 2 vuoden takuun.

Tässä mallissa: Heat Memory System - Lämpöä varaava järjestelmä, joka pitää lämmön pitkään. Sisältää varaavat lämpökivet sekä lukittavan lämpösäätimen, jolla ohjata lämmön vapautumisen ja varautumisen suhdetta lämmityksen aikana.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?