Lasiseinä Hietakari Bläk 772 PARIS

Tarjoushinta 720,00 € Normaalihinta 800,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402646
kpl

Toimitusaika: 3-4 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Hietakari

Hietakari Bläk on uusi tyylikäs alumiinipintainen kylpyhuonekalustesarja, joka häikäisee ulkonäöllään ja laadullaan. Kiinteä suihkuseinä suojaa suihkun vieressä olevaa tilaa ja kalusteita vesiroiskeilta. Kiinteä suihkuseinä on tukeva ja sillä voidaan rajata vettä tehokkaasti.

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Profiilit on polttomaalattu mustalla värillä (RAL 9005). Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat mustaksi maalattua messinkiseosta. Lasi valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana. Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille.

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiilissa on 7mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkuseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Leveyttä voidaan kasvattaa levennysprofiililla 34mm (lisävaruste). Levennysprofiili voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten.

Suihkuseinä kiinnitetään sivusta rakennuksen seinään seinäkiinnitysprofiililla. Lasi tuetaan yläreunasta kulmaan asennettavalla vinotuella. Sivutukea voidaan käyttää pyyhkeen kuivatukseen tai suihkuverhotankona. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkeli (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasin alta. 

Lasiseinä Hietakari Bläk 772 PARIS - Tiedot:

  • Lasi: 6mm turvalasi
  • Lasin väri: kirkas, maitolasi
  • Runko: alumiini
  • Rungon väri: musta
  • Valmistaja: Hietakari
  • Takuu 10 vuotta

Tuotekuvaus

Kiinteä lasiseinä voidaan asentaa aukkoon tai tilanjakajaksi.

Asennus

Kiinteä seinä kiinnitetään sivusta rakennuksen seinäänseinäkiinnitysprofiililla. 

Tuotekoko

Lasiseinä valmistetaan mittojen mukaan. Seinäkiinnitysprofiileissa on yhteensä 7mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinien mahdollisen kallistuksen tasaamiseen sekä tilanjakajan sovittamiseksi asennusaukkoon. 

 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös

Tilanjakaja Hietakari Bläk 744 NEW YORK
Tarjoushinta 1 260,00 € Normaalihinta 1 400,00 € / kpl
Tilanjakaja Hietakari Bläk 740 NEW YORK
Tarjoushinta 891,00 € Normaalihinta 990,00 € / kpl
Suihkuseinä kääntyvä Hietakari Bläk 738 PARIS
Tarjoushinta 675,00 € Normaalihinta 750,00 € / kpl
Tilanjakaja Hietakari Bläk 743 NEW YORK
Tarjoushinta 1 062,00 € Normaalihinta 1 180,00 € / kpl