Laudelauta Massiivi ThermoRoyal 40x200

Tarjoushinta 42,00 € Normaalihinta 47,00 € / jm
Varastotuote
Tuotenumero
022719
jm

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Sarokas

Sauna varsinkin on Suomalaisille erittäin tärkeä. Se löytyy melkein joka kodista ja on usein monille pyhä asia. Miksi et siis rentoutuisi ja nauttisi kyseisen tuotteen lauteilla? Valitsemalla kestävät materiaalit saunaan, pääset nauttimaan sen käyttöiästä mahdollisimman kauan. 

Thermoroyal saunapaneeli on ghanalainen wawa lämpökäsiteltynä. Suomalaiset tuntevat paremmin nimellä abachi. 

Thermo Royal™ on näyttävä ja tyylikäs tuote saunan paneloitiin ja lauteisiin. Sen kultaisen ruskea väri luo juuri oikean ja intensiivisen sävyn saunaan ja pesutiloihin. Tuote johtaa hitaasti lämpöä samalla tapaa kuin normaalitkin saunapaneelit ja näin ollen täyttää kaikki hyvän saunamateriaalin tunnusmerkit. Paneeli saattaa sisältää luonteenomaista värivaihtelua. Värivaihtelu tässä tuotteessa on kuitenkin sen vahvuus. Värivaihtelulla saadaan toteutettua tyylikkäitä ratkaisuja, niin saunaan kuin muihinkin tiloihin.  

Parhaan lopputuloksen saat aikaan parafiiniöljyllä tai saunavahalla. Parafiiniöljy korostaa paneelin eri sävyjä. Kuvissa olevat saunanlauteet ovat käsitelty parafiiniöljyllä.

Laudelauta Massiivi ThermoRoyal 40x200 – Tuotetiedot: 

  • Paksuus: 40 mm 
  • Leveys: 200 mm 
  • Pituus: Puutavaran pituus vaihtelee 
  • Menekki: n. 5 metriä/m² (10 mm lauderaolla) 
  • Paketinkoko: Yksittäin
  • Tuotenumero: 022272
  • Myydään paketeittain.  

Tuote myydään metreittäin. Lisää ostoskoriin haluttu metrimäärä ja pituustoive. 


Yleiset laatumääritelmät:
Sävy:
Thermo Royal tuotteen sävy vaihtelee kappaleen ominaispainon mukaisesti. Tiheydeltään pienemmät kappaleet jäävät hiukan vaaleammiksi ja tiheydeltään suuremmat tummemmaksi lämpökäsittelyssä. Kaikki sävyvaihtelu on tuotteen ominaispiirre, mutta sitä pystyy parafiiniöljyllä ja saunavahalla hiukan tasoittamaan.
Pinnanlaatu:
Thermo Royal on höyläämällä valmistettu tuote. Suosittelemme kevyttä pintahiontaa karkeudella P220 asennuksen jälkeen ennen mahdollista pintakäsittelyä parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Thermo Royal tuotteen pinta on hyvin herkkä naarmuille ja mahdollisesti asennuksessa syntyvät nirhaumat pystytään tällä tavalla poistamaan. Thermo Royal on lähes oksaton puulaji, mutta pienet terveet oksat (max 15 mm) ja oksan muodostelmat sallitaan. Pienet päätyhalkeamat max 10 cm sallitaan. Thermo Royal tuotteissa lappeen syykuvio vaihtelee tangentin ja säteen suuntaisesti sahattujen kappaleiden kesken ilman rajoituksia.
 
Lisämääritelmät paneelit:
-    Laadun määritys vain näkyvältä lappeelta näkyvin osin. 
-    Taustapuolella sallitaan höylävajaata, oksia, halkeamia
 
Lisämääritelmät lauteet:
-    Laadun määritys vain paremmalta näkyviin jäävältä lappeelta
-    Tuotteet on laadutettu ¾ sivua puhtaaksi ylläolevin perustein
-    Taustapuolella sallitaan höylävajaata, oksia, halkeamia

 

 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: