Liimapuu 42X270

17,00 € / jm
Tilaustuote
Tuotenumero
027210

Toimitusaika: Ilmoitetaan tarjouksessa

TILAUSTUOTE – PYYDÄ TARJOUS

Toimituskulut alk.: -

Liimapuu 42X270 koostuu höylätyistä, toisiinsa liimatuista ja syynsuuntaisista lamelleista. Valmistuksessa käytetään parasta kotimaista kuusisahatavaraa ja liimana vaaleaa säänkestävää melamiiniliimaa. Liimapuulla pystytään tarvittaessa tekemään pitkiä jännevälejä mm. ala-, väli- tai yläpohjiin. Liimapuuta käytetään rakennesuunnitelman mukaan vaakapalkkina tai pystytolppana pientalojen, hallien ym. rakennusten kantavissa rakenteissa.

Liimapuusta saadaan aikaan näyttäviä ja kestäviä kantavia rakenteita. Kauniin pintansa ansioista liimapuu toimii samalla myös sisustuselementtinä. Liimapuu soveltuu erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin ja keveytensä ansiosta sitä suositaan myös korjausrakentamisessa. Liimapuu on kevyt ja kestävä materiaali, jonka kantokyky on huomattavasti parempi kuin tavallisen sahatavaran. Liimapuu on myös mittatarkkaa ja säilyttää muotonsa vuodesta toiseen.

Palkkien lujuusluokka on GL30cs, halkaisupinta on vannesahapinta. Halkaistut palkit toimitetaan parillisina määrinä asiakkaan antamiin mittoihin katkaistuna. Palkit on liimattu vaalealla säänkestävällä liimalla, niissä ei ole pintakäsittelyä ja ne on pakattu muovikalvoon.

Liimapuu toimitetaan aina määrämittaisena asiakkaan tarpeen mukaan. Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin laskemme liimapuulle tarkan hinnan ja rahdin postinumeron mukaan.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?