Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18

022752050

Lattialämmitys

Lattialämmitys

Jos jalat ovat lämpimät, koko keho voi hyvin. Optimaalinen lämmönjakaantuminen merkitsee meidän ihmisten kohdalla lämpimiä jalkoja ja viileätä päätä. Vain lattialämmitys antaa sinulle juuri sellaisen lämmönjakaantumisen. Koska lattialämpö jakaantuu suurelle alalle, on huoneessa kuitenkin riittävän lämmintä, vaikka lämmityskaapelin pintalämpötila onkin matala. Lämpöpatteri on sijoitettu yleensä ikkunan alle mm. kylmänilman kuljettumisen estämiseksi. Koska lämmin ilma kohoaa ylöspäin, syntyy kiertoliike, jonka tuloksena lämpimintä on katonrajassa ja kylmintä lattian pinnassa. Lattialämmityksen avulla sinulla on lämmin jalkojen tasalla, ja lämpö on jakaantunut koko lattian alalle. Tämä merkitsee myös sitä, että lämpö jakaantuu tasaisesti huoneessa.

Kaikki tämä luo niin hyvän lämpömukavuuden, että voit laskea lämpötilaa hiukan etkä kuitenkaan palele. Muutamaa astetta alhaisempi lämpötila voi merkitä melkoista säästöä energiankulutuksessa.

Lämmin lattia on myös kuiva lattia. Se on kätevää eteisessä, jossa on usein märkiä kenkiä, saappaita ja sateenvarjoja. Kylpyhuoneessa on erittäin mukavaa, kun siellä on lattia, joka kuivuu nopeasti suihkun jälkeen. Ja ennen kaikkea - kuiva lattia ei toimi kasvualustana punkeille eikä muille allergiaa aiheuttaville organismeille.

Kun sinulla on lattialämmitys vältät ruman, pölyä keräävän patterin ja putkiston. Voit kalustaa vapaasti, sinun ei tarvitse ajatella sitä, sattuuko sohva olemaan patterin tiellä.

Ebeco-perheyhtiö on Skandinavian johtava yritys sähkölattialämpöä, jäätymisen estoa ja muita rakennusalan ja teollisuuden tarvitsemia lämpöratkaisuja koskevalla alalla. Yritys on ollut alan  kehityksen kärjessä viimeiset 20 vuotta ja tarjoaa nykyään markkinoiden laajimman ja täydellisimmän tuotevalikoiman.

Moniin lämmitysratkaisuistamme on vaikea päästä käsiksi asennuksen jälkeen, ja on tärkeää, että Ebecon käyttäjä voi luottaa tuotteeseensa. Tuotteet ovat parasta laatua, joten niille voidaan myöntää myös markkinoiden paras takuu - jopa 25 vuotta!