Mökki-ikkuna MS-SK 131mm 9X12 suojakäsitelty

238,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400617
kpl

Toimitusaika: n. 6 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
HR-Ikkunat Ruhkala Oy

HR-ikkunoiden puunvärinen, kaksipuitteinen, 4 mm tasolasein lasitettu MS-mökki-ikkuna. Ikkuna on sisäänaukeava, lasitettu ja tehdasheloitettu. Karmin leveys on 131 mm. Karmin alakappaleessa on alumiininen myrskylista. Puutavarana käytetään RT 41-10431 mukaista laatua. Ei sisällä ikkunanpainiketta, eikä tiivisteitä. MS mökki-ikkunat on valmistettu valikoidusta männystä ja suojakäsitelty eli uppokasteltu vesiohenteisella värittömällä TEKNOGRUND 353 puunsuoja-aineella, joka antaa lahon- sinistymisen ja homeen eston voin yhdeksi vuodeksi (n.1 vuosi). Pitempi aikaisessa ulkokäytössä suositellaan jälkikäsittelyä pigmentoidulla pintakäsittelyaineella. Ikkuna ulkopuitteessa ja karmissa voi olla sormijatkoja. Sisä- ja ulkopuitteessa on 3mm float tasolasi. Lasituslistat ovat puuta ja alareunassa alumiinilista, myös tippapelti alumiinia.

Ikkunan kätisyys on käännettävissä asennuksen yhteydessä. Samasta ikkunasta saa siis vasen- tai oikeakätisen ja saranapuolen saa asennettua haluamalleen puolelle. Ikkunan koko karmin ulkomitoin: leveys 890mm x korkeus 1190mm.

Ikkunan tekninen takuu on 2 vuotta. Takuu ei kata vahinkoja, jotka ovat syntyneet virheellisestä asennuksesta, käyttövirheestä, tai virheellisen tai puutteellisen huollon tai kunnossapidon johdosta.

- Avattava mökki-ikkuna, ei heloja, ei tiivisteitä
- Suojakäsitelty lahon- sinistymisen ja homeen esto aineella
- Kaksinkertainen 4mm float tasolasi
- Lämmönläpäisykerroin: 2,45 Uw
- Ikkunan karmin paksuus 131mm
- Leveys: 890 mm
- Korkeus: 1190 mm
- Kätisyys käännettävissä
- Valmistaja: HR-ikkunat
- Valmistettu suomessa
- Takuu 2 vuotta

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?