Öljyvaha Työtasoille Topoil 500 mm 3058 Väritön

36,00 € / prk
Varastotuote
Tuotenumero
131012
prk

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Osmo

Työtasoöljy Osmo Color TopOil on työtasopintojen käsittelyyn tarkoitettu väritön tai kevyesti sävytetty kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva öljyvahaseos sisäkäyttöön. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on kuivuttuaan turvallinen, miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä. Tuote täyttää normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) sekä normin EN 1186 5/14 vaatimukset.

Käyttökohteet: Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Työtasojen, kalusteiden, huonekalujen, lelujen, yms. käsittelyyn. Voidaan käyttää myös Värillisillä Öljyvahoilla, Läpikuultavilla Puuvahoilla tai Deko Puuvahoilla käsiteltyjen pintojen viimeistelyyn. Sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: Tuote sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Voidaan käyttää myös useimmille kovapuupinnoille yhdessä Öljyvaha 1101:n kanssa.

Öljyvaha Työtasoille TopOil Väritön 500ml 3058 - Tuotetiedot:

  • Käsittelykerrat: Yhdestä jopa neljään käsittelykertaan, riippuen levitysmenetelmästä, käyttökohteesta, puulajista ja käyttötarkoituksesta. Työtasopinnat vaativat pääsääntöisesti 3–4 levityskerrosta. Levitetään ohuelti.
  • Kiiltoaste: Matta
  • Riittävyys: 1 litra riittää vähintään 14 m² kaksinkertaiseen käsittelyyn
  • Pakkauskoko:  0,5 litraa
  • Sävy: Väritön 3058

Tuote myydään purkeittain. Lisää ostoskoriin haluttu purkkimäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: