Parketti Parla Koivu Natural 1-säleinen mattalakattu 1,80m²/pkt

Tarjoushinta 104,49 € Normaalihinta 116,10 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400779
Yksikköhinta 58,05 €
pkt

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Parla

Skandinaviassa sisustuksessa ja huonekaluissa yleisesti käytetty koivu tukee erinomaisesti luonnonmukaista sisustusta. Fyysiseltä kovuudeltaan koivu on monia muita parkettipuulajeja pehmeämpi, ja näin ollen mm. pehmentää tilan akustiikkaa. Koivun lämmin, vaalea värisävy tuo positiivisuutta ja raikkautta jokaisena vuodenaikana. Sen puuaines on väriltään vaaleankeltaista tai lähes valkoista, joskus jopa hieman punertavaa. Koivun pinta- ja sydänpuun välillä ei juurikaan ole eroa. Koivulattia saattaa tummua hieman valon vaikutuksesta.

Vaalean raikas Koivu Natural ilmentää parhaimmillaan koivupuun luonnollista kauneutta. Koivu Natural on yksisäleinen parketti, jossa parkettilauta muodostuu yhtenäisestä puupinnasta. Yhtenäisen leveän puupinnan ansiosta Koivu Natural-parketissa oikeuksiinsa pääsee koivun rauhallinen ja pehmeä ilme. Koivu sopii erinomaisen hyvin tuomaan raikkautta sisustukseen jokaisena vuodenaikana.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

Kotimainen ParlaFix-parketti on ainutlaatuinen markkinoilla kestävyytensä ja muotovakautensa ansiosta. ParlaFix-parkettilauta muodostuu kolmesta päällekkäisestä toisiaan vahvistavasta kerroksesta, jotka kaikki ovat aitoa puuta. Ainutlaatuinen rakenne on suunniteltu kestäväksi, ja erityisesti niin, että puu pääsee elämään mahdollisimman vähän. Parkettilaudan muotopysyvyyteen ja -vakauteen vaikuttaa myös valmistusprosessissa optimaalisiksi säädetyt puun kosteusominaisuudet. Parkettilaudan neljällä sivulla on asennusta helpottava ja nopeuttava lukitseva pontti. Parketti asennetaan uivaksi lattiaksi, parkettilaudat lukittuvat toisiinsa lukkopontin ansiosta. Erinomaisen kulutuskestävyyden takaamiseksi lattialauta on kuuteen (6) kertaan pintakäsitelty turvallisella ja edistyksellisellä lakalla.

Parketti Parla Koivu Natural 1-säleinen mattalakattu 1,80m²/pkt - Tekniset tiedot:

  • Collection: Premium Collection
  • Laudan mitat: 14x137x2195 mm
  • Materiaali: Koivu
  • Pintakäsittely: Mattalakka, 6-kerros UV-lakkapinta
  • Kiinnitys: ParlaFix-lukkopontti, kelluva asennus
  • 10 vuoden rakenteellinen takuu
  • Valmistettu Suomessa
  • Pakettikoko: 1,80 m²
  • EAN koodi: 6438071309656
  • Parla product number: 30965

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös