Parketti Parla Saarni Rustikal Soprano 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

115,83 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400791
Yksikköhinta 42,90 €
pkt

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Parla

Saarni Rustikal-parketissa näkyyv vahvasti saarnen värivaihtelut ja syykuvioit. Saarniparketti on yleisilmeeltään hillitty ja ajaton. Parkettilaudan mitta on 14 x 205 x 2195 mm. Parketin pintakerros muodostuu saarnisäleistä, joiden leveys on 70 mm ja pituus 200-450 mm. Puusepät ja käsityöläiset ovat jo vuosisatojen ajan hyödyntäneet töissään saarnen kaunista ulkonäköä ja erinomaisia kulutuksenkestävyys- ja työstöominaisuuksia.

Sisustuselementtinä saarni on koristeellinen ja upea, täynnä erilaisia värisävyjä ja kuvioita. Sen rakenteelle ominainen laineikkuus pääsee oikeuksiinsa erityisesti suurissa pinnoissa, mikä tekee siitä halutun lattiamateriaalin sisustustyylistä riippumatta. Saarnen pintapuu on paksu ja lähes valkea. Iän myötä siihen kehittyy selvä sydänpuumuodostuma, joka erottuu terävästi harmaana, ruskehtavana tai oliivinvärisenä. Saarnilattia saattaa myös hieman tummua ajan kuluessa. Saarni tuodaan pääasiassa Kroatiasta ja Slovakiasta.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.  

Parketti Parla Saarni Rustikal Soprano 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

Materiaali: Saarni
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14 x 205 x 2195 mm
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakka - Valkoinen
Huolto: Hionta, pintakäsittely
Malli: Tone Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071508325
Parla product number: 50832

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös