Primer Lakka 1L

21,90 € / prk
Varastotuote
Tuotenumero
131462
prk

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Lakka

Primer Lakka 1L on dispersiopohjainen pohjustus- ja tartuntaaine, jota käytetään ennen Lakka Vedeneristeen levittämistä betonipintojen pölynsidontaan ja lujittamiseen sekä tartunnan parantamiseen. Tuote soveltuu sekä imemättömille että huokoisille pinnoille.

Primerin menekki on 0,1 – 0,15 l/m² (6-8 m²/litra) alustasta riippuen. Kuivumisaika 1-4 tuntia olosuhteista ja alustasta riippuen. Pakkauskoot ovat 1 l(tilaustuote), 5 l ja 10 l. Tuote ei saa jäätyä.

Primer Lakka 1L

Tekniset tiedot

Olomuoto maitomainen neste Ominaispaino kg/l 1,02

Menekki 0,10-0,15 l/m2 (6-8 m2 /l) alustasta riippuen

Kuivumisaika 1-4 h

Pakkauskoko 1, 5 ja 10 l

Varastointi Ei saa jäätyä!

Varastoitava lämpimässä.

Säilyy oikein varastoituna avaamattomassa pakkauksessa 12 kuukautta.

Käyttökohteet

Lakka Primer on dispersiopohjainen pohjustus- ja tartunta-aine, jota käytetään ennen Lakka Vedeneristeen levittämistä betonipintojen pölynsidontaan ja lujittamiseen sekä tartunnan parantamiseen. Soveltuu imemättömille sekä huokoisille pinnoille. Erittäin imukykyiset pinnat tulee primeroida kahteen kertaan.

Työolosuhteet

Suositeltava alustan, primerin ja huoneen lämpötilan on oltava yli +15 °C työvaiheen aikana ja kunnes laatoituksen saumaus on suoritettu. Alusta Alustana betoni tai kosteisiin tiloihin soveltuva rakennuslevy (levyvalmistajan ohjeet huomioitava).

Käyttöohje

Alustasta tulee poistaa pöly, lika ym. irtoava aines. Tarvittaessa pinta hiotaan tai karhennetaan. Epätasaiset seinäpinnat tasoitetaan Lakka Märkätila- ja tiilitasoitteella TT. Primer on sekoitettava hyvin ennen käyttöä. Sekoituksen jälkeen Primeria levitetään pinnalle ohentamattomana tasaiseksi kerrokseksi käyttäen telaa tai sivellintä. Primerin on annettava kuivua (1-4 h) ennen vesieristystyön aloittamista. Kuivumisaika 1-4 tuntia alustasta ja olosuhteista riippuen.

Laadunvalvonta

Lakan Betoni Oy:llä on käytössä sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä sekä ISO 14 001 ympäristöjärjestelmä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?