Puunsuoja Organowood Lahosuoja 01 10L

188,00 € / ast
Varastotuote
Tuotenumero
301197
ast

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Alin hinta edellisen 30 päivän aikana: 180,00 €
Organowood

OrganoWood® -lahoamissuoja on erinomainen vaihtoehto ympäristöihin, joissa halutaan vahvistaa puun suojausta mutta valmiin OrganoWood®-muunnetun puun lisäsuojaus ei ole tarpeen. Puunsuoja-aine antaa käsitellylle puulle paremman suojan lahoamista vastaan.

Puunsuoja Organowood Lahosuoja 01 10L - Tuotetiedot

  • Käyttökohteet: lahosuojaus vaativiin oloihin
  • Käyttölämpötila: vähintää 10°C, ei sateessa
  • Vesiohenteinen, ph 10-11
  • Riittoisuus: 8-10 m2/litra
  • Varastointi: varastoidaan hyvin suljettuna 10-35°C
  • Kuivumisaika: 2-4 tuntia
  • Ylimaalattavuus: älä maalaa käsiteltyä puuta peittävällä maalilla
  • Työvälineet: pensseli, tela tai suihkutus. Puhdistetaan vedellä.

Käyttökohteet

OrganoWood® -lahoamissuojaa voidaan levittää tuoreelle kuusi- ja mäntypinnalle, jota ei ole esikäsitelty. Sitä ei saa käyttää lehtipuu- ja jalopuupinnoille. Soveltuu erinomaisesti OrganoWood®-muunnetulle puulle tai muulla tavoin jälkikäsitellylle puulle, jonka käyttöikä halutaan optimoida. Jos tuotetta käytetään lauta-aitoihin, paneeleihin tai muihin ulkosovelluksiin, suosittelemme käytettäväksi myös OrganoWood®-lika- ja vesisuojaa, joka antama pintasuojaus pidentää puunsuojan vaikutusaikaa.

Väri

OrganoWood® -lahoamissuoja on väritöntä nestettä. Käsiteltävän mänty- tai kuusipuun väri muuttuu hyvin vähän. Tiettyjä jalopuulajeja käsiteltäessä puun väri voi kuitenkin muuttua voimakkaasti. Siksi tuotetta ei suositella käytettäväksi muille puulajeille kuin männylle ja kuuselle.

Ympäristö ja kestävyys

OrganoWood® -lahoamissuoja ei sisällä biosideja, raskasmetalleja tai muita haitallisia aineita. Tuotetta suosittelevat sekä Byggvarubedömningen että Sunda Hus. Ruotsin kemikaalitarkastusvirasto on luokitellut kaikki tuotteissa käytettävät aineet vaarattomiksi ympäristölle ja terveydelle.

Lue huolellisesti Organowood asennusohje lataukset välilehdeltä. 

 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: