Puunsuoja Organowood Lika -Ja Vesisuoja 02 5L

98,00 € / ast
Varastotuote
Tuotenumero
301195
ast

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Organowood

OrganoWood®-lika- ja vesisuoja suojaa tuulelta ja sääoloilta ja tekee puusta entistä kauniimman

Kaikki puu, käsitelty ja käsittelemätön, voi värjääntyä lian, veden ja pintakasvuston vaikutuksesta. OrganoWood®-lika- ja vesisuoja on kehitetty pintakasvuston riskin pienentämiseksi ja puun puhdistamisen helpottamiseksi. Tuote tekee käsitellystä puusta erittäin tehokkaasti vettä hylkivän, mikä auttaa pitämään puun pintakosteuden alhaisena ja pienentää näin pintakasvuston ja homeen riskiä. Se vaikeuttaa myös likahiukkasten kiinnittymistä puuhun, jolloin puu on helpompi puhdistaa. Koska käsitellystä puusta tulee vettä hylkivää, myös halkeilu vähenee ja puun mittavakaus paranee.

Käyttökohteet

OrganoWood®-lika- ja vesisuoja soveltuu erinomaisesti OrganoWood®-muunnetulle terassipuulle (perustuote) tai puulle, joka on pintakäsitelty OrganoWood®-palo- ja lahoamissuojalla. Tuotetta voidaan käyttää myös tehokkaana terassiöljynä tavalliselle painekyllästetylle puulle, lauta-aidoille ja tolpille tai kosteiden sisätilojen puupinnoille. Tuotetta voidaan käyttää paitsi havupuulajeille, kuten kuuselle, männylle ja lehtikuuselle, myös lehtipuulajeille, kuten koivulle, tammelle, haavalle ja pyökille.

Väri

OrganoWood®-lika- ja vesisuoja on väritöntä läpinäkyvää puunsuojaliuosta, joka ei värjää puuta käsiteltäessä. Ajan mittaan puu vanhenee ja harmaantuu luonnollisesti ja saa siten kauniin hopeanharmaan sävyn.

Ympäristö ja kestävyys

OrganoWood®-lika- ja vesisuoja ei sisällä biosideja, raskasmetalleja tai muita haitallisia aineita. Ruotsin kemikaalitarkastusvirasto on luokitellut kaikki tuotteissa käytettävät aineet vaarattomiksi ympäristölle ja terveydelle.

Tuotetiedot

- Käyttökohteet: lika- ja vesisuoja vaativiin oloihin
- Käyttölämpötila: vähintää 10°C, ei sateessa
- Vesiohenteinen, ph 7-8
- Riittoisuus: 5-10 m2/litra
- Varastointi: varastoidaan hyvin suljettuna 10-30°C
- Kuivumisaika: 2-4 tuntia
- Ylimaalattavuus: älä maalaa käsiteltyä puuta peittävällä maalilla
- Työvälineet: pensseli. Puhdistetaan vedellä

Lue huolellisesti Organowood käyttöohje lataukset välilehdeltä. 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: