Puutarhakompostori Biolan 900, harmaa

219,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400130
kpl

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimituskulut alk.: -
Biolan

Luonnon vehreys ympärillä antaa meille energiaa, terveyttä ja iloa. Se on myös elinehto meille ja tuleville sukupolville. Siksi tehtävämme on vaalia luontoa. Biolanilla on sitouduttu tekemään vihreitä tekoja – yhdessä sinun kanssasi. Biolan Puutarhakompostori on perinteinen ja suosittu kompostorimalli. Kompostorin sisältö tulee kääntää kerran tai pari vuodessa. Näin saadaan lahoamattomat reunaosat kuumimpaan paikkaan kompostin keskelle. Kompostori tyhjennetään nostamalla laite pois kompostimassan päältä. Puutarhakompostorissa puutarhajäte kypsyy kompostimullaksi noin 1–2 vuodessa.

Biolan Puutarhakompostori on tarkoitettu erityisesti puutarhajätteen kompostointiin. Sekä soveltuu myös katekompostin jälkikompostointiin. Puutarhakompostori on vahvatekoinen, kestää erinomaisesti säävaihtelut ja pakkasen. Kompostorin kannessa on säädettävä ilmaventtiili. Kartiomaisen muodon ansiosta kompostori voidaan kätevästi tyhjentää nostamalla se pois kompostimassan päältä. 

Puutarhakompostori Biolan 900

Tuotetiedot: 

  • Tilavuus: 900 litraa
  • Mitat (p x l x k): 106 x 154 x 87 cm
  • Paino: 15 kg
  • Väri: harmaa
  • Materiaali: pakkasen kestävä UV-suojattu polyeteeni
  • Takuu: materiaali- ja valmistusvirhetakuu 1 vuosi
  • Lisävaruste: alumiininen pohjakori

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä. 

Biolan Puutarhakompostorin käyttö:

Kompostori asetetaan kantavalle pohjalle paikkaan, johon ei kerry seisovaa vettä. Täyttäminen aloitetaan ilmavalla pohjakerroksella. Jätteitä lisätään kerroksittain. Kosteudesta, kuohkeudesta ja ravinteiden riittävyydestä tulee huolehtia.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?