Ruohokivi Betonilaatta Oy 350mm x 350mm x 95mm

320,00 € / lava
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402997
Yksikköhinta 48,34 €
lava
pkt

Toimitusaika: n. 6 päivää

Toimituskulut alk.: -
BETONILAATTA OY

Nurmikivien käytöllä voidaan lisätä rakennetun ympäristön vihreyttä ja viihtyisyyttä. Kivi kestää ajokaluston painoa, joten se sopii esimerkiksi pelastusteiden päällystemateriaaliksi. Kasvillisuus sitoo kaupunkipölyä ja tehostaa hulevesien imeytymistä ja haihtumista.

Hulevesi- ja nurmikiviä käytetään myös luiskien ja liikennealueiden maisemointiin sekä sitomaan perusmaa haluttuun kaltevuuteen. Luiskiin kannattaa valita tuote, jossa on reikä, jotta täyttömateriaali pysyy paikallaan. Läpäisevä kiveys on yksi tärkeä osa-alue hulevesien hallinnassa. Osittain läpäisevät kiveykset päästävät vettä läpi saumoistaan ja näin vähentävät ja hidastavat vesien pintavirtauksia.

Tässä tarkoituksessa voidaan käyttää nurmi- ja ruohokiviä sekä nurmisaumalla että kiviaineksella saumattuna. Näillä voi toteuttaa kantavan, hyvännäköisen ja hulevesiä läpäisevän päällysteen pihan ajoalueille ja parkkipaikoille. Vettä läpäisevä pinta syntyy joko tuotteessa olevien reikien tai tavanomaista suurempien saumojen ansiosta. Tehokkaimmin vettä läpäisevä sauma saadaan käyttämällä soraa tai mursketta, josta hienoin aines on pesty pois.

Tuotetiedot

  • Korkeus: 350mm x 350mm x 95mm
  • m2 / lava: 6,62
  • kpl / lava: 54
  • kg / kpl: 14,5
  • Lavan paino: 810kg
  • Menekki: 8.16 kpl / m²

Tuote myydään lavoittain.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?