Sähkökiuas Magnum Malja Original 6,6kW, Valoilla

1 535,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400978
kpl

Toimitusaika: n. viikko

Toimituskulut alk.: -
Magnum

Sähkökiuas Magnum Malja Original on muodoltaan muhkean kurvikas. Kiukaan kuituvalaistus valaisee tunnelmallisesti kiukaan kivipintaa. Valon edetessä kivitilan yläosaan kivet kohtaavat valon uudestaan ja näin kiukaan maljamaisuus korostuu. Kiuas on parhaimmillaan lauteeseen integroituna sopivan väljästi. Kiuas ei tarvitse integrointikaulusta alalauteisiin, kun kiukaan suojaetäisyydet alalauteelle ovat vain 20 mm. Kiukaissa on muhkean kosteat ja pitkäkestoiset löylyt, jotka takaavat viimeistellyn saunanautinnon.

Kaikissa Magnum-kiukaissa tulee erillinen kiukaan ohjauspaneeli, jonka saa laittaa saunassa 1000 mm korkeuteen. Ohjainpaneeli näyttää saunan lämpötilaa ja jäljellä olevaa päälläoloaikaa. Ohjainpaneelissa on myös ajastusmahdollisuus ja kiukaan valaistuksen ohjaus.

Magnum-kiukaiden loistava tuotekehitys antaa saunan kiukaan sijoittelulle uusia mahdollisuuksia. Kiukaan suojaetäisyydet alalauteeseen ovat 20 mm ja ylälauteeseen 70 mm. Tämän mahdollistaa kiukaan alavaippojen välissä oleva ilmajäähdytys, joka tehokkaasti jäähdyttää kiukaan ulkopintoja. Kaikissa kiukaissa on painovoimainen ilmankierto kiukaan keskiosalla, joka takaa kiukaan kivitilan nopeamman lämpenemisen ja kiukaan ulkopinnan jäähdytyksen. Kaikissa kiukaissa kiukaan alaosan halkaisija on 320 mm. 

- Suositeltava saunan koko: 5-9 m3
- Teho: 6,6 kW
- Saunan minimikorkeus: 2070 mm
- Maksimikivimäärä: 80 kg
- Korkeus: 1270 mm
- Ylaosan halkaisija: 360 mm
- Alaosan halkaisija: 320 mm
- Alaosan korkeus: 730 mm
- Kytkentäkaapeli: 5x1,5 mm2
- Erillinen Finlandia ohjauspaneeli (voidaan sijoittaa 1000 mm korkeuteen)
- Ohjainkaapelin pituus: 10 m (saatavana myös pidempänä)
- Sulake: 3x 10 A
- 12 kpl kuituvaloja

Finlandia Ohjauspaneeli

- Kojerasia upotus seinään.
- Roiskesuojattu, saa asentaa saunaan.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?