Sähkökiuas Sawo Tower Heater 9kW Corner (8-15 m³), Erillinen ohjauskeskus

1 079,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
401009
kpl

Toimitusaika: n. 5 päivää

Toimituskulut alk.: -
Sawo

Näyttävä sähkökiuas Sawo Tower Heater Corner on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suuren kivimäärän ansiosta koet muhkeat ja pehmeät löylyt. Maltilliset turvaetäisyydet. Saatavilla kiinteällä tai erillisellä ohjauksella.

Suomalainen vanha saunatekijä SAWO palvelee innovatiivisilla saunatuotteilla vaativimpiinkin tarpeisiin. SAWO:lla on toimintaa sekä Suomessa että Filippiineillä. Kaikki tuotteet ovat CE-sertifioituja sekä SAWO itse on laadun ja ympäristöhallinnan ISO-sertifioitu yritys.

- Erillinen ohjauskeskus
- Ulkokuori ruostumatonta terästä
- Pitkäikäiset vastukset
- Korkeus: 1300 mm
- Leveys: 410 mm
- Syvyys: 410 mm
- Teho: 9kW
- Saunan koko: 8-15 m³
- Kivimäärä n. 170kg
- EAN: 4894224003765
- Syöttökaapeli: 5 x 2,5 mm²
- Sulake: 16A
- Takuu 2 vuotta

Turvaetäisyydet:

- Eteen: 125 mm
- Sivuille: 125 mm
- Taakse: Asennettavissa seinään
- Saunan minimikorkeus: 1900mm

Ohjauskeskukset:

- Innova Classic: Tyylikäs ja yksinkertainen. Roiskevesisuojattu. Ei sovellu asennettavaksi saunahuoneeseen. Kaapelin pituus 4 metriä.
- Stainless Touch: Voidaan liittää omaan kaukosäädinlaitteeseen. Potentiaalivapaat koskettimet omille toiminnoille (esim.valaistus). Saunan automaattinen kuivaus, kun tuuletin on käytössä. Näppäinlukko joka estää ulkopuolisen luvattoman käytön. Viikkokellomahdollisuus (vain laitoskäyttöön). Roiskevesisuojattu. Ei sovellu asennettavaksi saunahuoneeseen. Kaapelin pituus 4 metriä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?