Sähkökiuas Sawo Tower Heater 9kW Round (8-15m³), Erillinen ohjauskeskus

889,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
401010
kpl

Toimitusaika: n. 5 päivää

Toimituskulut alk.: -
Sawo

Näyttävä sähkökiuas Sawo Tower Heater Round on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suuren kivimäärän ansiosta koet muhkeat ja pehmeät löylyt. Maltilliset turvaetäisyydet. Saatavilla kiinteällä tai erillisellä ohjauksella.

Suomalainen vanha saunatekijä SAWO palvelee innovatiivisilla saunatuotteilla vaativimpiinkin tarpeisiin. SAWO:lla on toimintaa sekä Suomessa että Filippiineillä. Kaikki tuotteet ovat CE-sertifioituja sekä SAWO itse on laadun ja ympäristöhallinnan ISO-sertifioitu yritys.

- Erillinen ohjauskeskus
- Ulkokuori ruostumatonta terästä
- Pitkäikäiset vastukset
- Korkeus: 1300 mm
- Halkaisija: 375 mm
- Teho: 9kW
- Saunan koko: 8-15 m³
- Kivimäärä n. 160kg
- EAN: 4894224001464
- Syöttökaapeli: 5 x 2,5 mm²
- Sulake: 16A
- Takuu 2 vuotta

Turvaetäisyydet:

- Eteen: 100 mm
- Sivuille: 100 mm
- Taakse: 100 mm
- Saunan minimikorkeus: 1900mm

Ohjauskeskukset:

- Innova Classic: Tyylikäs ja yksinkertainen. Roiskevesisuojattu. Ei sovellu asennettavaksi saunahuoneeseen. Kaapelin pituus 4 metriä.
- Stainless Touch: Voidaan liittää omaan kaukosäädinlaitteeseen. Potentiaalivapaat koskettimet omille toiminnoille (esim.valaistus). Saunan automaattinen kuivaus, kun tuuletin on käytössä. Näppäinlukko joka estää ulkopuolisen luvattoman käytön. Viikkokellomahdollisuus (vain laitoskäyttöön). Roiskevesisuojattu. Ei sovellu asennettavaksi saunahuoneeseen. Kaapelin pituus 4 metriä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?