Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Kastor puukiukaat

Kastor puukiukaat

Kastorilla on pitkät juuret suomalaisten puukiukaiden ja tulisijojen valmistajana. Lähes satavuotisen olemassaolonsa aikana yritykseen on kertynyt runsain mitoin kokemusta ja asiantuntemusta valmistaa tyylikkäitä, kestäviä ja teknologisesti kehittyneitä puukiukaita. Pitkät perinteet ja luja ammattitaito ovat mahdollistaneet rentouttavan, nautinnollisen ja terveellisen saunakokemuksen luomisen selkeälinjaisten ja tyylikkäiden puukiukaiden avulla. Parhaat materiaalit ja pienten yksityiskohtien viimeistely on luonut sen mitä nykypäivän Kastor Karhu puukiukaiden sarja edustaa tänä päivänä.

Kastor puukiuastuotteet ovat tunnettuja vankasta laadusta, turvallisuudesta sekä tyylikkäästä muotoilustaan. Puukiukaat polttavat normaalia vähemmän puuta edistyksellisen ja puhdaspolttoisen tulipesärakenteen avulla. Savukaasut palavat polttojärjestelmässä tavallista pidempään mahdollistaen pienemmät päästöt ympäristöön. Kastor Karhu, Fero ja Saga puukiukaat ovat kotimaisia ja ne valmistetaan jo 100 vuoden kokemuksella edelleen Riihimäellä.

Kun haluat valita kiukaan joka kestää ollessaan samalla tyylikäs ja teknologisesti kehittynyt, valitse kotimainen Kastor, sen laatuun voit luottaa!