Savukaasuimuripaketti Exodraft, avotakoille, ylöspäin puhaltava, teräspiipulle

2 215,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
404610
kpl

Toimitusaika: 7- 14 päivää

Toimituskulut alk.: -

Ylöspäin puhaltava Exodraft RSV01241 –savukaasuimuri kestää jatkuvia jopa 250 °C:n savukaasulämpötiloja. Ylöspäin puhaltavaa mallia suositellaan, jos hormin yläpään vieressä on esim. iv-hormeja tai auki pidettäviä ikkunoita.

Ylöspäin puhaltava savukaasuimuri teräspiipuille.
Avotakoille.

Teho: 1 x 230 V, 0.4 A
Kapasiteetti: 740 m³/h

Pakettihinta pitää sisällään:

  • 1kpl savukaasuimuri RSV01241
  • 1kpl ohjausyksikkö EFC16EU01
  • 1kpl erotuskytkin REPAFB
  • 1kpl laippa FR2
  • 1kpl peitelevy FR2AFD6
  • 1kpl asennussarja 1100703

Mikäli olet epävarma oikeasta imurimallista tai tarvitset tehokkaampaa imurimallia, ota meihin yhteyttä! Kauttamme saat myös korkean lämpötilan kestäviä savuimureita esim. saunan kiukaisiin. Kaikki imurimallit voidaan varustaa myös erikseen tilattavalla langattomalla tai automaattisella ohjauksella. 

Tuotekuvaus:
Ylöspäin puhaltava, sähköinen Exodraft-savukaasuimuri on varmatoiminen valinta. Savukaasuimuria tarvitaan muun muassa silloin, kun savuhormin veto ei riitä, halutaan terveellisempää sisäilmaa ja parempaa ilmanvaihtoa. Kun savukaasuimuri kytketään päälle tulisijaa puhdistettaessa, hieno tuhka pääsee poistumaan savuhormin kautta. Imuria voi pitää päällä myös silloin, kun tulisijaa ei käytetä, jolloin se raikastaa sisäilmaa. Imurin voi asentaa sekä tiili- että terässavupiippuun.

Asennus vaatii sähkömiehen. Eristyskytkin on lain mukaan asennettava savukaasuimurin välittömään läheisyyteen, jotta esimerkiksi nuohoojat voivat katkaista virran savukaasuimuriin. RSV01241-mallin takkaimuri puhaltaa savukaasut ylöspäin, jolloin ne eivät pääse takaisin asuntoon esim. viereisten hormien tai ikkunoiden kautta. Savukaasuimuri auttaa säilyttämään sisäilman savuttomana ja hajuttomana, kun käytetään puulämmitteistä kamiinaa tai takkaa.

Savukaasuimurit asennetaan savupiippuun ja ne varmistavat oikeanlaisen vedon sääolosuhteista ja sijainnista riippumatta. Savupiipun optimaalinen veto helpottaa tulen sytyttämistä ilman, että huoneeseen pääsee savua. Se myös estää tuhkaa ja pölyä kulkeutumasta huoneeseen tulisijaa puhdistettaessa.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?