Parketti

Parketti

Parketti on suosittu ja yleinen puulattiamateriaali, joka muodostaa lattialle tasaisen, käyttöä ja aikaa kestävän pinnan. Parketti siinä käytettävä puu on sisustusmateriaalina ekologinen, hengittävä ja akustisilta ominaisuuksiltaan suotuisa materiaali. Aidon puun luonnollinen ja yksilöllinen kauneus puhuttelee myös sisustajia. Puu parantaa tutkitusti sisäilmanlaatua ja kestää pitkäikäistä käyttöä. Puupinnoilla saadaan huonetila tuntumaan lämpimältä, kodikkaalta ja rauhoittavalta. Aidosta puusta tehty parkettilattia on ajaton ja kestää käytössä paremmin kuin useimmat hankintahetkellä halvemmat vaihtoehdot. Puulattian etuna on myös mahdollisuus korjata syntyneitä vaurioita paikallisesti, esim. hiomalla ja uudelleen lakkaamalla. Oikein hoidettuna puulattia kestää sukupolvelta toiselle.

Valikoimissamme on Parla ja Timberwise parkettien lisäksi omia maahantuomiamme merkkejä ja malleja, kuten Universal Flooring ja käsintehdyt Millesime parketit. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai tule myymäläämme jossa on aitoja malleja kaikista edustamiemme merkkien tuotteista. Jos et löydä verkkokaupasta etsimääsi parkettia, ota yhteys myyntiin.

Tuotteiden hinnat ovat pakettihintoja. Syötä määrä kenttään haluamasi pakettimäärä. Jos haluat tuotteesta näytepalan, ota yhteys myyntiin tai jätä yhteystietosi kyseisen parketin tuotesivun yhteystietolomakkeella. Lähetämme sinulle mallipan postitse kotiin.

Tuotteet 1-48 / 88

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu