Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Farrow & Ball maalit

Farrow & Ball maalit

Farrow & Ball maalit Estate Emulsion ja Modern Emulsion värikartan kaikissa 132 eri sävyssä suoraan Sarokkaan myymälästä tai verkkokaupasta

Farrow & Ball maalit ovat syntyneet ja kasvaneet Dorsetissa, Englannissa, jonne John Farrow sekä toinen maalien edelläkävijä Richard Ball perustivat yhtiön vuonna 1946. Heidän intohimonsa tehdä maalia alkuperäisillä kaavoilla, joissa käytetään vain hienoimpia ainesosia ja vanhoja menetelmiä, ovat luoneet yhden tunnetuimmista ja arvostetuimmista maali brändeistä koko maailmassa .

On totta, että Farrow & Ball maalit ovat puhdasta alkemiaa - runsaasti pigmenttiä, rikas hartsisideaineista, ja kova luonne ovat tärkeimmät ainesosat jotka yhdessä synnyttävät Farrow & Ball tunnusomaisen mukaansatempaavan kylläisen värin. Varmistaakseen pakkomielteisen korkeat laatuvaatimukset, jokainen erä testataan ennen kuin se edes pääsee purkkiin. Sille on siis syy, että esimerkiksi Stiffkey Blue on täysin tarkka kopio Norfolkin Stiffkey -rannan poikkeuksellisen mudan väristä!

Kaikki sisä- ja ulkotilojen, modernit ja perinteiset värit löytyvät huolellisesti valitun 132 sävyn värikartasta. Farrow & Ball maalit ovat valmistettu muokkaamaan jokaista kotia ympäri maailmaa. Tule tutustumaan Farrow & Ball maaleihin Sarokkaan myymälään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme.

  Farrow & ballin värimallit