Suihkuseinä Kääntyvä HIETAKARI INFINIA 212

300,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400193
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan kääntyvä suihkuseinä, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Seinämä on käännettävissä molempiin suuntiin 90 astetta ja on varustettu keskityksellä joka pyrkii palauttamaan lasin takaisin auki ja kiinni asentoihin. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää vasten tulevan säädettävän kiinnitysprofiilin avulla. Voit asentaa suihkuseinän haluamallesi korkeudelle. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan laahustiivisteen avulla. Suihkulasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia. Seinäprofiili on valmistettu alumiinista. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinä soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai se voidaan asentaa suihkunurkaksi tai parioveksi toisen Infinia 210- sarjan tuotteen kanssa. Käyttämällä magneettivedinparia (lisävaruste), tuotteet sulkeutuvat tiiviisti toisiaan vasten. 

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu, chincilla ja satiini. Kehyksen voi valita mustana, valkoisena, harmaana tai kiiltävänä.

HUOM! Korkeudella 2250mm on saatavilla vain kirkas lasi.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten, vedenpitoa parantava kynnysprofiili, magneettivedinpari suihkunurkkauksen tiivistämistä varten, koko lasin korkuinen profiilivedin sekä 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat.

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?