Suihkuseinä Kaareva Kääntyvä HIETAKARI VETRO 522

700,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400199
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan kaareva kääntyvä suihkuseinä, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Kun suihku ei ole käytössä voit kätevästi taittaa lasin pieneen tilaan seinää vasten. Seinämä on käännettävissä molempiin suuntiin 90 astetta ja on varustettu keskityksellä joka pyrkii palauttamaan lasin takaisin auki ja kiinni asentoihin. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää vasten tulevien saranoiden avulla. Voit asentaa suihkuseinän haluamallesi korkeudelle. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan laahustiivisteen avulla. Suihkulasi on 8mm paksua karkaistua turvalasia ja heloitukset messinkiseosta. Vetimet ovat kromattua messinkiä. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana. Kirkas lasi on sileäpintainen ja läpinäkyvä.

Suihkuseinä soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai se voidaan asentaa suihkunurkaksi tai vastakkain toisen Vetro 520 - sarjan tuotteen kanssa. Käyttämällä magneettitiivisteparia (lisävaruste), tuotteet sulkeutuvat tiiviisti toisiaan vasten. 

Saatavana olevat suihkuseinän mitoitukset ovat 655X2000 ja 755X2000.

Lasi on kirkkaan värinen. Kehyksen voi valita mustana, kromattuna tai messinkinä.

Voit valita sinulle parhaiten sopivan vetimen useista eri vaihtoehdoista.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, kynnysprofiili, magneettitiivistepari suihkunurkkausta varten sekä 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat.  

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?