Suihkuseinä Kaareva Kiinteä HIETAKARI INFINIA 221

450,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400200
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan kaareva kiinteä suihkuseinä, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää vasten tulevan kiinnitysprofiilin, lasin yläreunasta kulmaan asennettavan vinotuen ja lattiaan liimattavan helan avulla. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan laahustiivisteen avulla. Suihkulasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia. Profiilit on valmistettu alumiinista ja heloitukset sekä vinotuki ovat kromattua messinkiseosta. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinä soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai se voidaan asentaa suihkunurkaksi tai parioveksi toisen Infinia 220- sarjan tuotteen kanssa. Käyttämällä magneettivedinparia (lisävaruste), tuotteet sulkeutuvat tiiviisti toisiaan vasten. 

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas ja savu. Kehyksen voi valita mustana, valkoisena, harmaana tai kiiltävänä.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten, magneettivedinpari suihkunurkkauksen tiivistämistä varten sekä korokepala lattiahelan pohjaan.

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?