Suihkuseinä kiinteä Hietakari Forma 301

360,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403829
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan kääntyvä suihkuseinä, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää vasten tulevan säädettävän kiinnitysprofiilin, lattiaan liimattavan helan ja yläreunaan tulevan vinotuen avulla. Voit asentaa suihkuseinän haluamallesi korkeudelle. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan tiivistyssokkelin avulla. Suihkulasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia, reunaprofiilit alumiinia ja heloitukset kromattua messinkiseosta. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla. Uritettu lasi on saatavissa ainoastaan vakiomitoituksella.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu, reeded, pronssi ja satiini. Kehyksen voi valita valkoisena, harmaana, mustana tai kiiltävänä.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, lattiahelan pohjaan kiinnitettävä koroke pala, 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten, sekä 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat.

  • EAN:6418379995133
  • 20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?