Suihkuseinä Kiinteä HIETAKARI INFINIA 211

350,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400204
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan kiinteä suihkuseinä, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää vasten tulevan säädettävän kiinnitysprofiilin, lattiaan liimattavan helan ja yläkulmaan tulevan vinotuen avulla. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan laahustiivisteen avulla. Suihkulasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia. Seinäprofiili on valmistettu alumiinista. Heloitukset ja vinotuki ovat kromattua messinkiseosta. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinä soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai se voidaan asentaa suihkunurkaksi tai parioveksi toisen Infinia 210- sarjan tuotteen kanssa. Käyttämällä magneettivedinparia (lisävaruste), tuotteet sulkeutuvat tiiviisti toisiaan vasten. 

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu, chincilla ja satiini. Kehyksen voi valita mustana, valkoisena, harmaana tai kiiltävänä.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, sivutuki vinotuen sijaan, 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten, korokepala lattiahelan pohjaan sekä magneettivedinpari suihkunurkkauksen tiivistämistä varten.

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?