Suihkuseinä Kiinteä HIETAKARI VETRO 511

490,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400206
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan kiinteä suihkuseinä, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää ja lattiaa vasten tulevien kiinnityshelojen sekä sivutuen avulla. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan laahustiivisteen avulla. Suihkulasi on 8mm paksua karkaistua turvalasia ja heloitukset messinkiseosta. Lasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinä soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai se voidaan asentaa suihkunurkaksi tai vastakkain toisen Vetro 510- sarjan tuotteen kanssa. Käyttämällä magneettitiivisteparia (lisävaruste), tuotteet sulkeutuvat tiiviisti toisiaan vasten. 

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu ja pronssi. Kehyksen voi valita mustana, kromattuna tai messinkinä.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, sivutuki vinotuen sijaan, magneettitiivistepari suihkunurkkausta varten sekä korokepala lattiahelan pohjaan.

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?