Suihkuseinä taittuva kiinteällä osalla Hietakari Forma 305

850,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403833
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan taittuva suihkuseinä kiinteällä osalla, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Kun suihku ei ole käytössä voit kätevästi taittaa taittuvan osan lasista pieneen tilaan seinän suuntaisesti. Taittuva osa käännettävissä molempiin suuntiin 90 astetta ja on varustettu keskityksellä joka pyrkii palauttamaan lasin takaisin auki ja kiinni asentoihin. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää vasten tulevan säädettävän kiinnitysprofiilin, lattiaan liimattavan helan ja yläreunaan tulevan vinotuen avulla. Voit asentaa suihkuseinän haluamallesi korkeudelle. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan tiivistyssokkelin avulla. Suihkulasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia, reunaprofiilit alumiinia ja heloitukset kromattua messinkiseosta. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla. Uritettu lasi on saatavissa ainoastaan vakiomitoituksella.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu, reeded, pronssi ja satiini. Kehyksen voi valita valkoisena, harmaana, mustana tai kiiltävänä.

Voit valita sinulle parhaiten sopivan vetimen useista eri vaihtoehdoista.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, lattiahelan pohjaan kiinnitettävä korokepala, 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten, sekä 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat.

  • EAN: 6418379995409
  • 20 vuoden takuu
     

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?