Suihkuseinä teleskoopilla HIETAKARI Wall 111

240,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400209
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan suihkuseinä kiinteällä teleskooppitolpalla, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan jämäkän tolpan ja seinää vasten tulevan kiinnitysprofiilin avulla. Etutolppa on säädettävissä jopa 2800mm huonekorkeuteen asti. Alateleskooppi on varustettu nivelsäätöjalalla lattiakaatojen varalta.  Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan tiivistyssokkelin avulla. Suihkulasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia ja profiilit alumiinia. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu, chinchilla ja satiini. Alumiinista valmistetun Kehyksen voi valita valkoisena, harmaana, mustana tai kiiltävänä.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, suora verhokisko ja verhokaari (sisältää koukut ja kannattimet) sekä 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös:

Kostean tilan ovi Premium, Satiini
Tarjoushinta 493,00 € Normaalihinta 580,00 € / kpl