Taittuva Suihkuseinä HIETAKARI Infinia 213

470,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400212
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan taittuva suihkuseinä, jonka ansiosta voit pestä suihkussa rauhassa kastelematta kylpyhuoneen kalusteita, laitteita ja muuta lattiatilaa. Kun suihku ei ole käytössä voit kätevästi taittaa lasin pieneen tilaan seinää vasten. Seinämä on käännettävissä molempiin suuntiin 90 astetta ja on varustettu keskityksellä joka pyrkii palauttamaan lasin takaisin auki ja kiinni asentoihin. Uloin lasi kääntyy lisäksi 180 astetta sisempään lasiin nähden jolloin lasit taittuvat toisiaan vasten suihkutilan sisäpuolelle. Suihkulasi pysyy tukevasti paikallaan seinää vasten tulevan säädettävän kiinnitysprofiilin avulla. Voit asentaa suihkuseinän haluamallesi korkeudelle. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan laahustiivisteen avulla. Suihkulasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia, Heloitukset ja vinotuki ovat kromattua messinkiseosta. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Suihkuseinä soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai se voidaan asentaa suihkunurkaksi tai parioveksi toisen Infinia 210- sarjan tuotteen kanssa. Käyttämällä magneettivedinparia (lisävaruste), tuotteet sulkeutuvat tiiviisti toisiaan vasten. 

Suihkuseinän koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu, chincilla ja satiini. Kehyksen voi valita mustana, valkoisena, harmaana tai kiiltävänä.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, lasin korkuinen profiilivedin, 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten, magneettivedinpari suihkunurkkauksen tiivistämistä varten, koko lasin korkuinen profiilivedin sekä 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat.

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?