Tervakuullote Auson Tervavihtrilli

34,90 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
404243
kpl

Toimitusaika: 5-14 päivää

Toimituskulut alk.: -
Sarokas

Puuterva on yhtä luonnollinen tuote kuin puu, josta sitä tehdään. Auson valmistaa tervasta luonnon omia maaleja – kestäviä ja kauniita sävyjä, jotka suojaavat ja hoitavat samalla puuta. Keskiajalla terva oli ainut tunnettu tapa puupinnan suojaamiseksi. Edelleenkin se on paras tapa. Terva suojaa puupintaa metsäpuiden sisältämien omien luonnollisten suoja-aineiden avulla homehtumista ja lahoamista vastaan. Terva antaa puun hengittää.

Ausonin Tervavihtrilli on ohut tervakuullote, joka antaa puulle tyylipuhtaan, modernin harmaan sävyn. Lämmin harmaa tulee esiin myöhemmin, kun tervan luonnollisen ruskea sävy himmenee. Lopputuloksena on tyylikäs harmaa sävy, joka sulautuu luontoon ja hoitaa puuta. Tervavihtrilli sisältää tärpättiä, ja sitä voi käyttää käsittelemättömille sekä aikaisemmin tervalla tai rautavihtrillillä käsitellyille puupinnoille.

Huomaa, että puuterva on luonnontuote, jonka ulkonäkö voi vaihdella eri valmistuserien välillä. Jos sinulla on useita eri valmistuseriä (ks. kannessa oleva valkoinen etiketti), sekoita ne keskenään värierojen välttämiseksi.

Koska pigmentti laskeutuu purkin pohjalle varastoinnin aikana, on tärkeää sekoittaa aine huolellisesti ennen maalausta ja välillä maalauksen aikana.

Tervakuullote Auson Tervavihtrilli – Tuotetiedot:

  • Pakkauskoot: 1 L, 3 L ja 10 L  (1 L varastotuotteena)
  • Väri: Harmaa (himmeä)
  • Tiheys: 0,94 ± 0,03 kg/l
  • Kiintoainepaino: 48 %
  • Riittävyys: 6–10 m2/litra pinnasta riippuen. Erittäin kuiva puu voi vaatia 2–3 kertaa enemmän maalia.
  • Kuivumisaika: Useista päivistä useisiin viikkoihin riippuen mm. säästä, puutavarasta, ainemäärästä ja siitä, kuinka hyvin terva on imeytynyt pintaan.
  • Työvälineiden puhdistus: Tärpätti tai sprii

Tuotteet myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Lataa PDF
pdf
(Koko: 1.1 MB)
pdf
(Koko: 862.5 KB)