Tilanjakaja Hietakari Bläk 751 PARIS

Tarjoushinta 1 485,00 € Normaalihinta 1 650,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402257
kpl

Toimitusaika: 3-4 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Hietakari

Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella jossa kiinteä osa

Tilanjakaja koostuu kahdesta kiinteästä seinästä, joista toiseen on saranoitu kääntyvä ovi. Tuote soveltuu hyvin suihkusyvennykseen, jonka ulkopuolella on kalusteita molemmin puolin. Kiinteät seinät voidaan mitoittaa kalusteiden syvyyksien mukaan niin, että avattaessa ovi ei törmää kalusteisiin.

Ovi aukeaa ulospäin 90 astetta ja varustetaan säädettävällä keskityksellä. Keskitys pyrkii palauttamaan oven takaisin auki ja kiinni -asentoihin. Magneettitiivistepari pitää oven tiiviisti suljettuna suihkun aikana.

Valkoiset (RAL 9016) ja mustat (RAL 9005) pintakäsittelyvaihtoehdot profiileille ovat jauhemaalattuja. Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat mustaksi maalattua messinkiseosta/valkoiset.

Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana. Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille.

Tilanjakajan koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiileissa on yhteensä 14mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinien mahdollisen kallistuksen tasaamiseen sekä tilanjakajan sovittamiseksi asennusaukkoon. Aukkoon sovittamiseksi voidaan lisäksi käyttää yhtä tai kahta levennysprofiilia (lisävaruste). Yksi levennysprofiili kasvattaa tilanjakajan leveyttä 34mm(ovi), 40mmm(kiinteä seinä) ja se voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten. Kiinteä paneeli tuetaan oletuksena säätöjalalla, joka sopii lattioille missä on kaatoa. Tapauksissa missä lattia on tasainen, voidaan paneeli tukea lattiaprofiilin avulla.

Tilanjakaja Hietakari Bläk 751 PARIS - Tekniset tiedot:

  • Lasi: 6mm turvalasi
  • Kehyksen väri: Musta tai valkoinen
  • Lasin väri: kirkas, maitolasi
  • Runko: alumiini
  • Korkeus: 1950 mm
  • Valmistaja: Hietakari
  • Takuu 20 vuotta

Asennus

Seinä ja kiinteä ovipaneeli kiinnitetään rakennuksen seinään seinäkiinnityslistoilla suihkutilan molemmin puolin. Tukitanko asennetaan kiinteän paneelin yläreunasta ja ruuvataan rakennuksen seinään. Laahustiivisteet voidaan kiinnittää paneeleihin ja kynnyslista asentaa ovipaneelien alle vedenpidon parantamiseksi. Magneettitiivisteet asennetaan kumpaankin ovipaneeliin, jotta oven voi sulkea tiiviisti.

Lisävarusteet

Tuotteessa on vakiovarusteena 28mm korkea laahustiiviste. Lisävarusteena on saatavilla 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat. Laahustiivisteen pituus on 1000mm ja se katkaistaan sopivan mittaiseksi paikan päällä. Tuotteen vedenpitoa voidaan parantaa asentamalla oven alle kynnysprofiili. Kynnysprofiili sahataan paikan päällä sopivaan mittaan ja asennetaan lattiaan liimaamalla. Muotoillun kynnyksen korkeus on 10mm ja leveys 16mm.Kiinteä paneeli tuetaan oletuksena säätöjalalla, joka sopii lattioille missä on kaatoa. Tapauksissa missä lattia on tasainen, voidaan paneeli tukea lattiaprofiilin avulla.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös

Tilanjakaja Hietakari Bläk 754 PARIS
Tarjoushinta 1 350,00 € Normaalihinta 1 500,00 € / kpl
Suihkuseinä kääntyvä Hietakari Bläk 739 PARIS
Tarjoushinta 720,00 € Normaalihinta 800,00 € / kpl
Suihkuseinä kääntyvä Hietakari Bläk 738 PARIS
Tarjoushinta 675,00 € Normaalihinta 750,00 € / kpl
Lasiseinä vedinpuolen sivulasilla Hietakari Bläk 773 NEW YORK
Tarjoushinta 1 071,00 € Normaalihinta 1 190,00 € / kpl