Tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella HIETAKARI FORMA 317

740,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403180
kpl

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Hietakari

Tyylikäs ja tukeva luotettavan kotimaisen valmistajan tilanjakaja kiinteällä seinällä ja kääntyvällä ovella. Tilanjakaja soveltuu mainiosti etenkin suihkusyvennykseen, jonka vieressä on kalusteita. Ovi aukeaa ulospäin 90 astetta ja on varustettu keskityksellä joka pyrkii palauttamaan lasin takaisin auki ja kiinni asentoihin. Magneettitiivistepari pitää ovet tiiviisti suljettuna suihkun aikana. Kiinteä seinä ja ovi kiinnitetään rakennuksen seiniin seinäkiinnitysprofiileilla. Seinämä tuetaan yläreunasta kulmaan asennettavalla vinotuella ja alareunasta lattiaan liimattavalla helalla. Seinämän ja lattian väliin jäävä rako voidaan tarvittaessa tiivistää mukana tulevan tiivistyssokkelin avulla. Lasi on 6mm paksua karkaistua turvalasia, reunaprofiilit alumiinia ja heloitukset kromattua messinkiseosta. Turvalasi voidaan tarvittaessa käsitellä Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy paremmin puhtaana.

Tilanjakajan koon voit valita useista eri vakiomitoista tai tarvittaessa tilata haluamillasi mitoilla. Uritettu lasi on saatavissa ainoastaan vakiomitoituksella.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat kirkas, savu, reeded, pronssi ja satiini. Kehyksen voi valita valkoisena, harmaana, mustana tai kiiltävänä.

Voit valita sinulle parhaiten sopivan vetimen useista eri vaihtoehdoista.

Lisävarusteet:

Lisävarusteina on saatavilla Cranith – kalkinesto käsittely, lattiahelan pohjaan kiinnitettävä korokepala, kynnysprofiili, 34mm levennysprofiili pintavesiputkien läpivientiä varten sekä 50mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat.

20 vuoden takuu

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?