Vihtan

Vihtan on suomalainen, oman alansa johtava suihkukalusteiden ja lasiovien valmistaja. Yrityksemme on perustettu 2010.

Vihtanin tuotteet edustavat modernia ja käytännöllistä suomalaista muotoilua ja ne on suunniteltu sopimaan jokaiseen kotiin. Vihtan pyrkii, että kaikilla on mahdollisuus rakentaa omannäköisensä suihku- ja saunatilan ja siksi tarjoaa lasiratkaisuja edulliseen hintaan kodin viihtyvyyttä ja toimivuutta lisäämään.

Laajaan valikoimaan kuuluvat laadukkaat suihkuseinät, lasiväliovet, saunan lasiovet, lasiliukuovet sekä lasiseinät. Näistä tuotteista löydät monenlaisiin sisätiloihin sopivia ratkaisuja, jotka täyttävät sinun yksilöllisiä tarpeitasi. Vihtan valmistaa tuotteita myös tilauksesta, sinun mittojesi ja toiveittesi mukaisesti, sillä jokainen koti on erilainen.

Tuotteet valmistetaan Suomessa, omalla tehtaalla Oulussa, ja merkiksi suomalaisesta työstä tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Yrityksenä Vihtan on luotettava ja ketterä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Vihtan haluaa vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että kylpyhuoneen remonttisi tai rakennusprojektisi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.

Vihtanille on ehdottoman tärkeää, että heidän tuotteensa ovat hyvin suunniteltuja ja niitä on ilo katsella ja käyttää. Vihtanin tavoitteena on helpottaa sinun valintojasi ja luoda iloa arkeesi.