Wicanders

Wicanders-tuotteet on suunniteltu kestämään haastavia olosuhteita uskomattoman vakaana. Useimmat Wicanders-korkkilattiat sopivat kovaa kulutusta vaativiin liiketiloihin ja tarjoavat samalla korkin vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Wicanders lattiaratkaisujen perustana on korkki, korkkitammen ulkokuori. Välimeren alueelta peräisin oleva hitaasti kasvava
puu, jonka elinikä on yli 200 vuotta ja jolla on keskeinen rooli alueen ympäristön, sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen kannalta.

Korkki poistetaan yhdeksän vuoden välein korkkitammea leikkaamatta tai vahingoittamatta. Korkinkorjuu on kokemusta ja ammattitaitoa vaativa toiminta, joka siirtyy usein sukupolvelta toiselle.

Raaka-aineena korkki on yksi erikoisimmista materiaaleista, jolla on luonnollisia ominaisuuksia, joita teknologia ei ole vielä pystynyt
jäljittelemään. Luonnollinen lämpö- ja äänieriste, elastinen, kokoonpuristuva, korkeita lämpötiloja kestävä ja nesteitä ja kaasuja läpäisemätön. Lattiassa käytettynä korkki tarjoaa upeimmat edut ja nostaa minkä tahansa tilan aivan uudelle mukavuustasolle.

Korkin luonnolliset lämmöneristysominaisuudet tekevät Wicanders-korkkilattioista erittäin energiatehokkaita ja ne säilyttävät optimaalisen lämpötilan vuoden ympäri. Korkkilattia on miellyttävä paljaalle jalalle ja kun testataan jalan lämpötilaa kosketuksessa neljän eri materiaalin kanssa, korkkilattiat erottuvat parhaaksi ratkaisuksi lämmön pitämiseksi.

16 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

16 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu